ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

UN ANY DE SEGREST DELS JORDIS

Indecència, feixisme, violència, incredulitat i tots els qualificatius que vulgueu. Avui fa un anys de l’ingrés a presó preventiva dels Jordis amb unes acusacions falses i esperant un judici que no sembla ens portarà res de bo.

No hi ha dubte que els nostres presos polítics son el cim de la repressió d’un Estat que ha deixat la democràcia en un calaix si es que mai l’havia obert, però entre les persones injustament acusades i privades de llibertat els casos més flagrants son els Jordis, no tenien responsabilitats polítiques, simplement dirigien dues entitats de la societat civil i aquell 20 de setembre simplement van intentar coordinar la indignació de la gent davant el cop d’Estat que el mateix Estat estava perpetrant a les Conselleries i en tot moment com hem vist amb mil i un videos van negociar amb les forces policials i apaivagar a la gent fins cridar a tornar a casa en les imatges dalt uns cotxes policials a mode de parany deixats amb armes al bell mig de la multitud.

Es a dir pacifisme i defensa dels nostres drets amb convicció, aquests son els seus delictes. Canalitzar els anhels de la gent i dur les coses al terreny civilitzat i ferm per arribar a bon port. Llegir avui les seves cartes un any desprès posa la pell de gallina per la serenor i el convenciment que ens transmeten. Menció apart de com mostren la seva disconformitat amb els nostres representants al Parlament i el seu comportament partidista alarmant i de retorica buida per no afrontar el problema i complir amb el mandat donat.

Crec que aquest es el principal problema, contraposar la dignitat dels Jordis i la indignitat dels nostres partits per sortir el millor parats possibles amb els presos i la gent com excusa permanent per amagar el vertader objectiu.

Malauradament sabem ja que el judici no sera just i les condemnes terribles. Un Estat com Espanya farà servir tot el seu odi contra ells i a les nostres mans esta corregir les errades del primer intent fracassat i afrontar el segon sense por i amb la dignitat que ens mostren els Jordis, nomes així els podrem alliberar i també tots ho sabem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.