ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

TREBALLAR I SUMAR

Això ens diu Esquerra sobre la DUI i la seva utilitat. Estariem dacord, el problema bé quan veiem com aquest i la resta de partits independentistes han fet ben poc en aquesta direcció, i veiem com per l’altre costat si que apliquen aquest concepte.

El sistema creat, en aquest cas a l’Estat espanyol i com tots els sistemes del món es protegeix sempre, i veiem com després de l’operació d’Estat fallida el 21 de desembre del 2017 amb Ciudadanos, ara toca Illa i el PSOE com a pal de paller de la tornada a l’ordre del sistema espanyol i deixant en l’oblit els últims 10 anys on la ciutadania lliurement ha expressat la seva voluntat i ha estat apaivagada amb la violència i la repressió.

De fet les intencions dels nostres partits ja les veiem quan desaprofiten regals com el que vam rebre de Moscu com aquell que sent ploure. Per l’altra costat l’anomenada esquerra progre, que no deixa de ser una pota més de l’Estat per apuntalar el sistema establert. En aquest cas Podemos i a Barcelona amb la figura de Colau pujada als altars per la seva campanya anti desnonament i ara veient el seu vertader jo com a col·laboradora del Règim del 78 esborrant pintades com la que reclamava llibertat per Pablo Hasel o despenjant cartells electorals d’altres partits en benefici propi com hem vist a les xarxes repetidament. Ells si que sumen però no en la nostra direcció.

Ahir veiem el final de dues sèries que son un exemple de com funciona aquest sistema corrupte, com son Altsasu i El Col·lapse. A la primera veiem com la Justícia i les forces de l’ordre poden trepitjar impunement els drets de la ciutadania sense possible resposta i son un advertiment de la presó que ens hem creat sense voler-ho, però on finalment hem caigut al parany. A la segona veiem com aquest mateix sistema no dona veu, ni cedirà en cap cas per parts de la societat que puguin qüestionar els objectius del mateix, i alhora tot i saben que es cert, per darrera buscarà sortides precisament per la cúpula dominant deixant a la seva sort la resta de la població.

Son una bona mostra, especialment la segona de com es manipula una societat i com la societat ha quedat convertida en res, víctima del monstre que ha creat i que ara ja no pot controlar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.