ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

TOSSUDAMENT ALÇATS

Sense categoria
Aquesta canço de Lluís Llach, clourà el Concert per la Llibertat del Camp Nou el 29 de juny, i crec que reflecteix perfectament la situació. Davant els atacs de fora que ja esperàvem, la feina dels enemics de dins, i les nostres pròpies divisions que no entenen que cal sumar units per arribar al final del procés, trobem aquest entossudiment per no tirar la tovallola i arribar fins al final. Crec que el millor homenatge es escoltar la cançó i preparar el tram final de la nostra fita.

 1. Compartir i practicar aquest esperit ens unirà i ens farà forts.

  Salvador Molins, BIC-CA

  ——-

  L’imparable Jordi Fornas (fotografia) torna a l’atac!

  Aquest era i és l’Esperit Macià: Mai trair als catalans i guanyar la seva llibertat i la seva independència!

  Nova campanya electoral i política impulsada per l’imparable i vencedor Jordi Fornas ex alcalde de Gallifa:

  Units per Declarar la Independència Catalana (UDIC)

  Aquest sí que és un pioner!: fa dos dies el van desbancar de la batllia de Gallifa; es queixa Fornas? -No! La seva resposta és tornar a l’atac! “Ho tornarem a intentar!” com sempre ho diu Santiago Espot que encara està a l’hospital recuperant-se d’un atropellament una mica misteriós.

  Aquests homes, Fornas, Espot i molts altres viuen i han après de l’Esperit “Macià” Mai trair als catalans i guanyar la seva llibertat i la seva independència!

  Catalunya encara viu de l’empremta que va deixar l’estimat “Avi” -el poble humil català li va donar el títol d’avi! recordar-ho encara avui ens fa posar la pell de gallina-.

  Aquest és l’esperit que hem de fer i mantenir viu, l’esperit de llibertat total i de voluntat de victòria que va portar Francesc Macià a endegar iniciatives com la dels fets de Prats de Molló, la redacció i aprovació de la Constitució provisional de la república catalana o el fet culminant de la Proclamació de la República Catalana.

  Jordi Fornas no s’atura i torna a l’atac! Ni la de los LLanos de la Luna pot contra Fornas! Jordi Fornas és un lluitador! Jordi Fornas és un guanyador! Serà Fornas el Ieltsin Català, el que s’enfilà sobre aquell tanc al Plaça del Kremlin?

  Campanya de Jordi Fornas: Una eina electoral per avançar vers l’Estat Català Independent

  Units per Declarar la Independència Catalana (UDIC)

  ————–

  Sumem la campanya del Fornas (aprofitar les europees per emetre un vot netament independentista davant de tot Europa) amb la campanya del Dret de Petició de l’ANC i coordinat ambdues campanyes practicarem la unitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.