ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

TAMPOC EXISTEIX LA VIOLÈNCIA DE GENERE

Un nou episodi de la Justícia espanyola. Si fa uns dies parlem de l’atac a la llengua catalana amb l’acceptació vergonyosa dels nostres partits, ara veiem com avalen que la violència de genere es una invenció de quatre il·luminats.

La Justícia retira la multa de l’Ajuntament de Barcelona a “Hazte oir”. Es considera que els missatges negant la violència masclista estant dins la llibertat d’expressió. Els missatges del Bus d’aquesta entitat eren “No és violència de gènere. És violència domèstica” i “Stop Feminazis”. Altres missatges anaven acompanyats d’una foto de Hitler amb maquillatge i iconografia feminista, banalitzant el nazisme. El consistori va imposar una multa per incomplir la normativa municipal. La jutgessa ha retirat al moviment d’ultradreta els 60 mil euros per difondre missatges que atempten a la dignitat de les persones i una de 3500 per fer una activitat publicitària perjudicial per als interessos generals. Es justifica dient que es pot estar dacord o no però que no menysprea a ningú i nomes creen una cotrovèrsia sobre una qüestió discutida com la violència de genere i domèstica. Tot amparat en la llibertat d’expressió.

Una nova vergonya judicial d’aquest Estat podrit, dir que la violència de genere es una qüestió discutida i que no es menysprea a ningú, bàsicament es una gran mentida i els hi podrien dir a la gran quantitat de dones mortes cada setmana per les seves parelles. Evidentmen que també hi pot haver violència cap al genere masculí, però en línia general, el percentatge de morts femeninas es molt majoritàri, per tant no es cap qüestió inventada, es una realitat contrastada que nomes ments malaltas com aquesta associació d’ultradreta pot dubtar, de fet ja sabem com tracta la dona aquesta ideològia. Per altra banda la foto de Hitler barrejant amb el moviment feminista, crec que primer es banalitzar l’horror del nazisme, cosa intolerable i en segon lloc barrejar amb un moviment que defensa un col·lectiu com en aquest cas els drets de les dones, és una aberració que cau per si sola.

El problema, es que Espanya com estat corrupte i hereu del règim franquista amb unes estructures que el conserven, el feixisme i les ideològies que li donen suport tenen garantida la seva veu i una protecció que una democràcia mai hauria de donar. Ja ho hem vist massa cops com son tractats diferent a altres col·lectius i realment sempre reben un tracte de favor que nomes fa que ratificar el tipus d’Estat que parlem on sembla que també s’avala que la violència de genere no existeix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.