ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

TACITO I NO PASSA RES

Avui declararà en el Judici Farsa el Tinent Coronel de la Guàrdia Civil Daniel Baena, també conegut a les xarxes com Tacito. Un testimoni totalment de part i tacat que en qualsevol judici seria invalidat, bé en qualsevol judici d’un Estat democràtic, esclar.

Aquest personatge hauria d’haver estat rellevat del cos i no podria exercir d’agent de l’autoritat en qualsevol lloc civilitzat. De fet un policia no pot fer informes falsos com els que ha fet que ja es prou greu, però es que tampoc pot encara que sigui sota pseudonim atacar durament una part de la població que teoricament defensa per les seves idees. Efectivament sembla que el Jutge Marchena ja va deixar clar ahir que no es pot preguntar per Tacito, i ja em direu sinó es pot preguntar a un testimoni per les seves activitats relacionades amb el cas, es que no hi ha cas.

Hi ha una connexió clara entre el Ministeri Fiscal i aquest personatge, ja que va investigar molt abans que el Fiscal obris la causa i això evidentment trenca tots els esquemes i l’ordre que la relació judicial i policial ha de gaudir en un Estat normal i democràtic. Baena el 2016 ja va entregar un atestat per sedició,malversació, prevaricació i desobediència, quan les diligències no s’obririen mesos més tard, el 2017. De fet i amb els testimonis que ja hem escoltat veiem com s’han fet registres sense autorització i tot una sèrie d’irregularitats propies d’un Estat autoritari i sense rumb.

Tacito es un escàndol més d’una farsa que produeix com per exemple 41 senadors francesos diuen el que diuen i com cada cop hi ha més veus escandalitzades pel que veuen en un teòric estat democràtic europeu i que mostra la seva cara més crua. La cortina de VOX es simplement això, PP, PSOE, Ciudadanos son la mateixa cosa irregular que en qualsevol lloc seria complices d’un sistema que ha protegit l’àntic règim sense manies i ha procurat preservar un sistema podrit que s’escampa per totes les institucions de l’Estat.

Alguns encara intenten protegir la Transició i la Constitución com uns valors comuns que son l’origen d’aquesta farsa i que amb el Tacito de torn no passa res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.