ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SOLUCIONS FELICES

El ministre espanyol Miquel Iceta ha tornat a defensar la seva idea de retorn del President Puigdemont i la resta d’exiliats per lliurar-se a la Justícia espanyola i així trobar solucions fàcils.

Efectivament, vol que el President faci el mateix camí que van patir els presos polítics, per ser condemnat i posteriorment al cap de gairebé 4 anys un indult per sortir. Diu que el Govern te la idea de retrobament i reconciliació marcada i això ha de ser compatible en demanar que es comparegui davant la Justícia i acceptar les conseqüències.

Cal tenir molt poc sentit de la realitat o simplement ganes de fer el ridícul fent aquestes peticions. Primer pel seu menyspreu a la Justícia europea que ja ha actuat diversos cops contra els exiliats i sempre amb el mateix rumb, molt lluny de l’Estat espanyol. Posteriorment parla de reconciliació quan han avalat la repressió constant fins el dia d’avui i ell mateix es membre d’un partit que va avalar i votar un cop d’Estat dit 155, cal tenir molta barra.

Apart una agènda que no s’ha vist mai per enlloc, nomes cal veure la Taula de diàleg, i demana lliurar-se a una Justícia que no para de rebre clatellades europees i repetir la farsa de judici que tots vam veure per empresonar persones que simplement van fer política sempre volent un acord i que sempre van trobar el mur de l’Estat al davant. Especulant ja arriba a insinuar que desprès d’uns quants anys al forat, els indults seran moneda de canvi per la seva llibertat i que també es cobraran molt car com ja van fer llavors, nomes cal veure els discursos, fets i actuacions dels indultats, moltes de vergonya aliena i clarament com a retorn de sortir de dins les reixes.

Miquel Iceta, el típic polític espanyol, cal dir amb facilitat de paraula, però sense res tangible a aportar a la societat, més enllà d’omplir les seves butxaques sense coneixer cap ofici a la seva vida que viure del diner públic en diferents càrrecs i obedient a les ordres del seu partit com el que més.

Sembla no viure la realitat i haver perdut el nord, de demanar coses que sap son impossibles amb un Estat podrit i corromput com l’espanyol que no genera cap confiança en els seus estaments, ara Ministre d’Esports, sobren les paraules.

Solucions felices, deia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.