ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SAURA JA ELS TE IDENTIFICATS

General

Els mossos d’esquadra han enviat a la audiència nacional una relació de noms d’alguns dels encaputxats que van cremar fotos del rei i banderes espanyoles al Fossar de les Moreres el dia de la Diada.

Com ha vingut passant els últims anys al finalitzar la manifestació de l’esquerra independentista la crema de banderes, i enguany de fotos del monarca espanyol son ja un clàssic.

 

La fiscalia de l’òrgan repressor anomenat Audiència Nacional, te previst imputar a aquestes persones el delicte d’ultratge a Espanya i injuries a la  corona que pot arribar a penes de dos anys.

 

Els mitjans de comunicació, inclosa la televisió de Catalunya van destacar intencionadament aquests incidents donant una imatge distorsionada de la Diada, on en el seu caràcter reivindicatiu va destacar la manifestació convocada per Sobirania i Progrés, i que va aplegar prop de 20000 persones demanant un estat propi sense cap incident, i que no va ser prou important per merèixer un segon de pantalla.

 

Francament, es una manipulació dels fets intolerable, i on es presenta l’independentisme com una opció violenta i minoritària, obviant qualsevol acte pacífic per molt multitudinari que sigui, cosa que dona mes mèrit a aquests tipus de convocatòries.

 

Respecte a l’actitud de col·laboracionisme del Departament de Saura, i la rapida investigació i identificació de les persones que van participar en els fets, em sembla d’una baixesa moral intolerable, ja que s’està col·laborant activament amb la criminalització de l’independentisme, i donant legalitat a les lleis espanyoles que molts cops no en tenen res de legals ni de democràtiques.

 

L’ultratge a la bandera es senzillament una mesura de segles passats, ja que en primer lloc no es tracten totes les banderes per igual, i no hi ha el mateix cel amb la senyera i en segon lloc en països com Estats Units es perfectament lícit cremar una bandera, ja que es un símbol de llibertat d’expressió.

 

Tanmateix el segon delicte ja es de l’època medieval, ja que les injuries a la corona posa de relleu que la mateixa constitució menteix quan diu que tots tenim els mateixos drets i deures, ja que consagra una família que tot sabem va ser imposada pel regim dictatorial en un lloc per sobre de la resta, i pràcticament es intocable i sense dret a replica sigui quina sigui la seva conducta.

 

Una prova mes de que aquest sistema democràtic espanyol es nociu per Catalunya, i el seu únic objectiu es uniformar un sistema que faci desaparèixer qualsevol realitat diferent a la imposada pel regim.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.