ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

RES DE NOU

Avui la constatació de que un Estat dictatorial actua amb aquesta deriva, s’ha tornat a consumar i el tercer President dels darrers quatre ha estat destituit fora de la voluntat popular.

El President Torra, ja es inhabilitat i l’Estat es cobra una victima més com moltes i moltes altres que encara esperen el seu torn. La pancarta ha estat l’excusa i la constatació es fer saber que des del 155 les nostres institucions han quedat segrestades pel nacionalisme ranci espanyol amb forma de venjança per la sortida de guió de l’1 d’octubre per la part catalana.

Amb aquella bona fe que ja es tot un altra cosa, es deia que el President fins que no fos oficial i rebes la notificació encara tindria marge per poder convocar les eleccions, i veiem que amb qüestió d’hores tot ha acabat i ara vindrà allò que sabem fer tant bé, fer-nos el sorpres com si Espanys fos un esser aliè que no hem vist mai en acció, no hi haurà una resposta a l’alçada del moment històric i de la figura que acaba de ser atacada, de fet el President del Parlament ja va dir que no tenia cap marge, més enllà de convocar eleccions, no presentar cap alternativa i per suposat acatar la sentència com han fet amb totes les injusticies comeses des de fa 3 anys.

Aquesta serà la resposta política i la baralla electoral que es prepara per obtenir la hegemonia autonòmica per damunt de tot del suposat independentisme que ja comencem a veure com el parany del 50% prendra força com a solució màgica i fins hi tot alguns ja ens prometen aixecar la suspensió de la República amb un cinisme que espanta.

Mentrestant uns seguiran amb la taula de diàleg i tots seguiran pactant i parlant amb els botxins com si tal cosa, i ni un sol gest de protesta davant tanta humiliació. Per suposat els tres grups seguiran a Madrid, que menys que retirar els diputats catalans ni que sigui com a gest simbòlic, ni això.

Al carrer les concentracions davant els Ajuntaments per netejar consciències i els més agosarats si pretenen fer un pas més trobaran com els Mossos ja estan alerta per reprimir la nostra població, recordo obeint ordres de la Generalitat en aquest cas.

En definitiva com deia, res de nou i un poble que dona una trista imatge a l’exterior del que pot arribar a ser la submissió sense fre i l’engany dels nostres partits que a partir de l’1 d’octubre es van destapar la careta i van tornar a la seva posició de sempre, res de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.