ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

REACCIONS DE LA POR

Aquest oferiment de diàleg per part del President Català, ja ha tingut resposta immediata, el menyspreu de la portaveu del Govern espanyol dient que es un fracàs perque 2 de cada 3 catalans han ignorat el 9 N es de Primer de Parvulari i miopia sense límits. Pel mateix argument podríem dir que si el PP espanyol va treure 10 milions de vots sobre un cens de 40 milions fent números rodons, 3 de cada 4 espanyols no els van votar, i suposo que la legitimitat del seu resultat ningú el discuteix.

En Millo amb el seu cinisme habitual justifica la inacció espanyola per evitar el conflicte al carrer que es veu buscava el Govern català. A quin conflicte es refereix, el dels ciutadans amb el seu vot en busca de l’urna democràtica, la imatge d’un poble alegre exercint el seu dret d’opinió encara que no tingui validesa jurídica. Entenc que no ha vist cap de les grans mobilitzacions dels 3 últims anys a Catalunya, i es regeix pel codi espanyol de la imposició i punt.

Camacho actuant de Fiscalia, i demostrant que la separació de poders espanyol es una quimera que deixa ben clar el podrit sistema democràtic espanyol. Veiem com el Govern fa i dona per fet sentències que el poder judicial ni tant sols ha tractat, i aquests volen donar lliçons de democràcia a la resta.

En el cim del nacionalisme ranci i caspós trobem Alfonso Guerra que compara la consulta catalana amb preguntes com “¿Estaria da cord que els marits tenen el dret al maltractament de les dones?”, i assegura que no tot el que es decideix per majoria es licit. Francament una nova prova del caràcter d’altres temps d’aquest polític i la seva catalanofòbia aguda.

Per últim destacaria el portaveu d’ICV que assegura que el procés constituent espanyol ajudaria al procés constituent català. Un canvi de majories en referència a Podem. Cal dir que aquesta formació que sembla vol canviar tot, hi ha una cosa que no la canviaran, i es el dret d’autodeterminació per Catalunya, així ho han manifestat ja alts càrrecs d’aquesta organització, Galdon, Villarejo i molts d’altres seran contraris al nostre dret a decidir, i si volen arribar lluny a l’Estat espanyol mai hi poden donar suport, per tant es un motiu més per no deixar-nos enganyar per noves formacions amb tics vells que en res ens ajudaran.

En definitiva les reaccions d’un Estat ferit i que veu com el segle que vivim les velles formules ja no serveixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.