ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PROPOSTES CATALANES IGNORADES

El President Torra ens diu que les propostes catalanes han estat ignorades. Caldria afegir que això no es nou, sempre ha estat així, es el paper que te la nostra nació des de fa 300 anys.

Amb la crisi sanitària veiem que la recentralització de competències a Madrid ha estat un desastre, però ha servit per furgar les minses competències autonòmiques, ara hem vist com retiraven també els fons per partides d’ocupació per part d’una Ministra de Podem i amb l’excusa que la gent ha de menjar, francament una mostra més de que aquest partit simplement es casta com denunciaven ells i que els objectius de retallades autonòmiques son compartits, deixant intocables altres recursos de la crosta del sistema corrupte espanyol.

Realment un bany de realitat si es que algú encara li feia falta, les dues Catalunyes tant insistides han quedat reflectides, un part formada pel PSC, PP, Ciudadanos i Podem i tota la seva cort on segueixen embolcallats en la bandera i aprofitant la trista pandemia per seguir el seu assetament a la Generalitat i concretament a l’independentisme per damunt de la vida dels catalans, i per un altra veiem la part catalana que les seves renúncies i la seva obediència cega a Madrid els porta a constants contradiccions per fer veure i pel que la realitat els dona.

Una situació que ha deixat despullat les misèries dels nostres partits i la mediocritat dels nostres dirigents amb una societat indefensa davant tanta situació miserable.

Aquest gran descobriment del President sobre les propostes catalanes ignorades, es una constant des del 1714, senzillament no existim i la catalanofobia com objectiu es sempre present amb més o menys virulència segons el periode històric però mai amb el nostre territori com part activa del conjunt en igualtat de condicions, per tant si deixem de mirar a la capital espanyola ens adonarem que el problema es simplement nostre i sense canvis les nostres propostes sempre seran ignorades.

PD: Un cop demostrat que la xifra de mascares res tenia a veure amb xifres històriques, i com que jo en part ho vaig donar per fet, rectificar es de savis, ja que cap polític evidentment ho farà més enllà de fer numerets de teatres sense solta ni volta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.