ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ODI SENSE FRE

La moció de Ciutadans al Parlament demanant igualtat de tracte entre tots els presos i per exemple una llista de les visites dels nostres ostatges polítics va ser rebutjada i dona idea de l’odi que guia aquest partit.

De fet ho podriem posar al costat del Bus de Ciudadanos que demana el no a uns indults i que passeja pels carrers de Madrid, en un despropòsit d’un partit que per cert tampoc va condemnar el franquisme en el Senat amb una abstenció de vergonya i que deixa molt clar el seu tarannà si es que calia.

Un cop més hem vist com pretenen i condemnen ja des de fa temps els nostres presos abans del judici cosa que no te coherència quan defensen la separació de poders i allò de no opino sobre les decisions judicials. Amb els presos independentistes tot s’hi val i com sempre amb la falsedat per davant i la confrontació en primera línia. Demanar igualtat de tracte a tots els presos dona a presuposar que no n’hi ha, ja que no tindria sentit i fa por veure com expressen aquestes mocions sense ni tant sols comprovar el tracte i visitant els mateixos per veure en directe el que ens volen vendre com una falsedat més i una deshumanització que no els importa gens.

Tanmateix demanar la llista de visítes ja es indignant, ja que totes son documentades i licites com a per exemple càrrecs polítics que son i que ells també podrien utilitzar. Sembla que vulguin crear un registre per estigmatitzar els mateixos posteriorment amb la seva deriva indigne i sectaria.

Aquest odi irracional veiem com no es tal quan tractem de la Dictadura franquista, i igual que els Populars eviten la condemna encara que sigui amb mocions interessades com la del Senat. Qualsevol partit democrata hauria de condemnar sempre un règim del terror, com la dictadura franquista i veiem com en aquest cas es renten les mans i ensenyen les seves vergonyes.

En definitiva un odi sense fre sense remei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.