ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

NUL RESPECTE

El nul respecte a la ciutadania es propi de les Dictadures, però també d’aquells Estats democràtics per fora, però amb tics dictatorials des de dins i unes estructures que ne evolucionen, i per dir-ho clar segueixen manant els de sempre.

Aquest cap de setmana en Pedro Sanchez deia en una entrevista que proposa un segon referèndum pel Brexit, ja que no es democràtic marxar de la Unió Europea amb un 51% dels vots, i rebla el clau dient que la mateixa hauria de ser en un futur perquè el Regne Unit pugui tornar.

En segon lloc hem vist aquest dissabte com les hordes de Jusapol tornaven a desfilar per Barcelona, mentint sobre les intencions de la mateixa i amb la col·laboració i protecció dels Mossos que tornaven amb menor mesura a reprimir la contra manifestació feixista dels cdr, com si ells fossin els provocadors i els perillosos.

Pel que fa al primer tema, les mancances democràtiques d’en Sanchez tornen a quedar al descobert, dona validesa que un 49% decideixi, però en canvi no ho fa amb un 51%. Gran contradicció i un cop més nul respecte a la ciutadania. El seu gran argument que divideix la societat. Aquesta es la falsedat que els enemics que el poble decideixi utilitzen constantment. Es evident que quan la ciutadania ha de triar sempre hi haurà diferents opinions, sigui en unes Eleccions o un Referèndum. La democràcia consisteix en el respecte a totes, però deixant clar que la majoria guanya i la resta poden treballar per canviar-la, però l’acceptació del resultat es fonamental. El contrari de la pluralitat que això significa i que tant molesta Sanchez es diu Dictadura on el poble viu emmordassat i sense cap dret de decidir res, ja que ho decideixen sempre per ell, segurament amb això es deu trobar més còmode.

En el segon tema, la provocació de Jusapol es evident, es simplement feixisme i falsedat. Res a veure amb l’equiparació salarial, bàsicament perquè Barcelona no seria el lloc per reivindicar aquest fet on no hi te cap competència. Es simplement homenatjar als salvatges de l’1 d’octubre, aquells que haurien de respondre dels seus fets davant un Tribunal, i on encara les víctimes tenen que patir la burla de veure com desfilen pels carrers amb el trist i indignant paper dels Mossos que enlloc de vigilar aquests elements perillosos, fan passar els botxins per victimes, i aquestes per botxins, tot un desgavell que exigeix responsabilitats començant pel Conseller Buch.

Com deia nul respecte al poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.