ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

NI UNA ENGRUNA DE VERGONYA

Amb la sentencia dels EROS i l’informe d’Amnistia Internacionals demanant la llibertat immediata dels Jordis i denunciant la vulneració dels drets humans podíem esperar una mena de reacció dels poders de l’Estat, aquesta ha estat la indiferència i el cinisme, res de nou.

Efectivament, 680 milions robats a Andalusia que anaven destinats a crear ocupació i que van acabar per enriquir diversos líders socialistes i la compra de vots per mantenir la xarxa clientelar que permetia mantenir aquelles terres sota el seu domini. El major escàndol de corrupció de l’Estat, cosa que ja te mèrit.

La reacció ja l’hem pogut escoltar, cap acció de responsabilitat, cap assumpció de culpes i sobretot deixar clar que res te a veure amb els dirigents actuals a Madrid, i això si acusar a Populars dels seus casos sense fre per desviar l’atenció.

Potser algú pot veure que les dues eines polítiques principals per mantenir el règim del 78 intacte, han acabat totalment esquitxades per la corrupció. Populars i tots els seus casos sense decència i un PSOE que ara te l’honor de passar al primer lloc del rànquing, cosa que ho podriem posar la costat de la creació d’un grup terrorista, els GAL des de la Moncloa. Aquesta misèria son els partits que governen aquesta democràcia de fireta anomenada Espanya i que expliquen moltes coses de la falsa transició i d’una societat com l’espanyola totalment manipulada.

Ara veiem l’informe d’Amnistia, una organització a nivell mundial i amb el prestigi de la defensa dels drets humans per bandera que ha deixat clar les aberracions d’un Estat com Túrquia o Russia on els drets dels ciutadans no valen res i la democràcia ha mort en benefici d’un poder corromput i un sistema sense separació de poders i on la repressió es l’eina política principal com veiem a Catalunya.

Davant això escoltar les reaccions del “Trifatxito” català amb PP, PSC i Ciudadanos, defensant un Estat de dret inexistent i menyspreant l’informe sense cap recança dona idea del pa que s’hi cou a l’Estat.

Ni una engruna de vergonya, que per si calia, dona més rellevància al fet que cap partit, ja no independentista, sinó democrata pot donar suport al Govern a Madrid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.