ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

MESURES DE FIRETA

Aquesta agonia del Govern de Sanchez a Madrid, fa que ara el populisme barat sigui el que pren la davantera a les propostes per intentar sobreviure sense cap credibilitat, ja esgotada en tota una legislatura de promeses sense fets o senzillament incomplertes.

Les baralles amb Podemos, crec moltes de cara a la galeria ,ahir es van tallar aparentment amb una sèrie de mesures populistes com la pujada d’impostos a les grans empreses elèctriques, petrolieres i bancs per uns 2 mil milions d’euros a l’any o la bonificació de la xarxa ferroviaria de setembre a final d’any de cara a l’usuari.

Es podria dir que son mesures d’esquerra i que ja haurien de portar a l’adn com a mesures socials de cara al ciutadà i redestribució de la riquesa, castigant més les grans fortunes que la resta. De totes maneres, això es l’Estat espanyol, el PSOE es un dels puntals de la falsa democràcia espanyola i les seves polítiques mai s’han caracteritzat per ser estandards de l’esquerra europea. De fet Sanchez ha anat de costat a costat tota la legislatura amb promeses que han estat mentides compulsives. Ara si analitzem les propostes veiem que aquests impostos populars als lobbys que precisament ostenten el vertader poder, mai poden ser una realitat tal com l’expliquen, i caldria veure com el ciutadà acabarà pagant aquesta pujada de la seva butxaca per la porta del darrera, tal com ha passat amb la bonificació del carburant i la seva pujada per una altre costat. Pel que fa la gratuitat de Renfe, caldria veure com afectarà això a les inversions reclamades i pendents d’una xarxa molts cops obsoleta i com això també acaba perjudicant al ciutadà, mès enllà de la immediatesa de la bonificació promesa.

Molts economistes ja han dit que les mesures van en direcció contrària del que pretén, i que no afavoreix baixar la inflació que actualment supera el 10%. Per tant un nou frau per la ciutadania que no resoldrà els problemes, que intenta enganyar a la gent i que finalment repercutirà en la seva butxaca per afavorir els de sempre, que no son altres que els lobbys de poder amb la complicitat de socialistes i Podemos i la seva operació d’imatge.

Unes mesures de fireta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.