ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

MEITAT DE CAMPANYA I L’ODI ES EL SEU ARGUMENT

General
La campanya va avançant,  i el nacionalisme espanyol caspós i xenòfob segueix amb la seva obsessió per vincular el nostre procés democràtic o la nostra identitat amb el nazisme, i la seva catàstrofe mundial, ahir va ser  Bono que es va quedar tant ample fent aquestes comparacions que en qualsevol altre estat normal serien un possible delicte, i a les Espanyes son aplaudides reflectint aquest odi que ens expressen cada moment. Per cert, els mitjans de la caverna com La Razon no troben normal que Shakira canti una cançó en català en el seu proper disc, i ho justifiquen per donar la nota, o sigui per molestar, crec que sobren les paraules.

Efectivament, en Bono parla de que quan va començar a ser sospitós ser alemany i jueu, les coses van començar a anar malament, en referència als catalans que se senten també espanyols, posant exemples com ser del Madrid o del Barça, homosexual o heterosexual, per tant tenir dues identitats no ha de ser cap problema. De fet insta a canviar la Constitució, i no saltar-se les regles. Aquesta veu s’uneix als Wert, Iglesias, Margallo, Aznar i altres sense cap argument pel dret a decidir apart de la xenofòbia. Sanchez Camacho insta a portar la consulta al Congrés a Madrid, i a amagar la veritat sobre la independència. Per altra banda La Razon parla de la cançó en català en el proper disc de Shakira amb termes com que se li ha pujat l’embaràs al cap, i que només ho fa per donar la nota, de fet troba normal treure un nou disc, fins arribar al tema de la llengua amb aquesta cançó esmentada.
Es un odi sense aturament, si algú encara no volia veure com ens veuen o tracten els espanyols, crec que només amb la meitat d’aquesta campanya han pogut comprovar un odi sense miraments, i un menyspreu i criminalització constant cap a la nostra identitat, i fins hi tot existència com a poble, un cop i simplement hem expressat que volem decidir el nostre futur, i que una bona part de catalans el veuen com un estat propi que no vol dir anar contra ningú. En Bono torna al nazisme, cosa suposo normal per un fill de falangista, i fa comparacions que només poden viure en una ment malaltissa, posant varis exemples que volen confirmar que tenir dues identitats no ha de ser cap problema, crec que estem totalment d’acord, no es, ni serà cap problema, ni ningú n’ha dit res. De fet el problema de Bono, es quan ja no tolera que algú només pugui tenir una identitat com qualsevol espanyol de Soria posem per cas, però si això ho traslladem a territori català, i amb una sola identitat catalana, li arriba el problema, i on els seus arguments queden desmuntats, ja que la falta dels mateixos dona a inventar problemes que no existeixen, com el suposat conflicte de la llengua al carrer o ara el conflicte d’identitats personals. Se’ns dubte el seu pensament únic i impositor, li juga males passades. El mateix li deu passar a Sanchez Camacho que vol portar la Consulta a Madrid, com si fos un Estatut autonòmic qualsevol amb els resultats que ja hem vist, i deixant clar que la sobirania catalana no resideix fora del seu territori, igualment que una llei espanyola no la porten a Londres per aprovar-la, però esclar un cop més la falta d’arguments porta als catalans a ser especials en tot.
Un aliment poderós es els mitjans de la Caverna on tracten un fet normal i anecdòtic com es la propera cançó en català de la cantant colombiana Shakira, tot es normal, fins que arribem a la llengua emprada a la cançó, i que qualifiquen com que l’embaràs se li ha pujat al cap, això ja es la xenofòbia i odi en estat pur, suposo que si fos amb suec no hi hauria cap comentari, però en català desperta tot aquest menyspreu que surt des de les Espanyes, i que justifica sobradament la nostra propera marxa amb la consciència ben tranquil·la.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.