ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

MALALTIA GREU

Aquest cap de setmana escoltavem en una entrevista a Alvarez de Toledo amb una frase que sembla fruit d’un deliri perillós” Quan ETA matava estàvem junts PP i PSOE”.

La diputada popular diu que el moment polític actual és més difícil que quan matava ETA, aquell era terrible des del punt de vista humà, però el moment polític actual és més difícil, i recela de com combat el PSOE el dret a l’autodeterminació. Ens parla de Sanchez disposat a tot per ser president espanyol amb decisions irracionals amb un govern de sedició i recepta la unió de tots per lluitar contra el que defineix com a fanatisme separatista.

Realment el deliri d’aquest personatge arriba a nivells preocupants, més que res per ser representant escollida del poble i les responsabilitats que això comporta. La seva reiterada comparació de les víctimes humanes per terrorisme i el procés pacífic català es un insult a Catalunya i sobretot a les malaurades famílies de les victimes de la banda terrorista ETA. Posa per damunt la unitat d’un territori políticament vulgui el que vulgui la gent que el composa que la vida i la mort d’essers humans.

Com a tàctica política es totalment miserable, humanament es d’una mesquinesa sense límits i si veritablement ho pensa queda incapacitada per representar ningú i hauria de ser tractada per un deliri sense fre.

No tot val a la vida, ni tampoc en política, qui no entengui que la vida de la gent i la mateixa gent son el centre i el primordial en qualsevol societat civilitzada, no pot evidentment considerar-se un ser racional. Res hi ha més important, els territoris els fa la gent, les unitats o no les ha de fer la gent i això evidentment mai pot ser comparat amb l’assassinat i la bàrbarie que sembla ella valida per defensar aquests principis sigui com sigui.

Això tindria un nom, que es feixisme i aquest si que es una malaltia per qualsevol societat que vulgui avançar sense lìmits.

Ja n’hi ha prou d’haver d’escoltar aquestes barbaritats per un grapat de vots miserables que mai poden ser una justificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.