ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

MACARRES AMB CORBATA

El debat de Política General al Parlament ens va tornar a permetre veure com el macarrisme sense escrúpols, la mesquinesa sense coneixement tornava amb força i de fet amb personatges que coneixem molt bé: Lorena Roldan, Alejandro Fernandez o Eva Granados.

Efectivament, Lorena Roldan, amb un to i contingut miserable com ens te acostumats, va tornar a banalitzar com ja fa amb el nazisme, ara amb les victimes del terrorisme sense cap escrúpol, va titllar al President de cap dels “Comandos” i va vincular repetidament independentisme i terrorisme, fins hi tot mostrant dues fotos, una del President Torra amb Otegui, com si això fos un delicte i un altre dels atemptats de la caserna de Vic per reforçar les seves malaltisses teories, i aquí si que la banalització i falta de respecte aquest cop tant a la societat catalana, els seus representants i sobretot a les victimes del vertader terrorisme, aquell que mata ja va saltar totes les linies vermelles. De fet es inacceptable que en una cambra democràtica es deixin aquestes intervencions de macarres sense escrúpols com aquest personatge i no mereixen una expulsió ja que no mereixen representar a ningú.

Pel que fa al Popular Alejandro Fernandez “l’independentisme esta liderat pels que volen la pau estil Otegui”, es tant miserable que no mereix comentari, potser li haurien d’informar que Otegui es una de les persones que més ha contribuit a la pau al País Basc, apostant per la via política i rebutjant la violència. De fet no es pot dir el mateix dels Governs espanyols de torn que en el procés de pau no han fet cap pas oficial, més enllà de les detencions, la repressió i cap gest amb els presos llargament demanat, amb la venjança com a lema sense importar la pau en cap moment. Aquesta hauria de ser la seva critica o potser pensarem que li sap greu la resolució del conflicte. De fet vincular això amb l’independentisme pacífic català ja es propi d’un miserable per esgarrapar un grapat de vots.

Per últim, em volia referir a Eva Granados, encara ahir negant les seves paraules en forma de que no es pot deixar en mans de la ciutadania la decisió de la independència catalana. La hemeroteca ho certifica i no es pot tractar a la gent d’estúpids per unes declaracions que diuen ben clar el tarannà democràtic inexistent d’aquesta representant que nomes es representa a ella mateixa i el seu anhel sobre la imposició com a sistema.

Com deia, macarres amb corbata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.