ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

L?INFORME PISA TENIA RAÓ: EL 12 O HO CONFIRMA

General
La concentració del 12 d’Octubre a Plaça Catalunya , que ni tant sols es va arribar a omplir, la disparitat de xifres, des de 30 mil la Guàrdia Urbana, 105 mil la Delegació del Govern i 160 mil segons la Organització, tot un disbarat i les declaracions de Sanchez Camacho: “la Catalunya majoritària no vol la independència” o “ La majoria es la Catalunya silenciosa”. Donen idea del nivell educatiu en matèries com les Matemàtiques sobretot, i el pèssim nivell en democràcia d’alguns que per contra tenen una gran nota amb cinisme i burla a tota una societat que ja no vol ser enganyada.

Efectivament, malgrat la convocatòria de dos partits oficialment, de l’ajut de la caverna mediàtica espanyola, d’uns companys de viatge tant democràtics com La Falange o Alianza Nacional de caire violent i xenòfob, l’ajut de molta gent vinguda de fora de Catalunya i la suposada majoria silenciosa que no va anar a la Via Catalana i que comptaven tota com unionista, la veritat es que no van arribar a omplir ni la Plaça Catalunya amb una apròximació molt més fiable cap a la xifra de la Guàrdia Urbana, segurament exagerada que a la broma de les altres dues xifres exposades. De totes maneres la petició de canvi de rumb al president Mas per no fer la consulta de Sanchez Camacho amb els arguments d’aquesta suposada majoria catalana que va sortir al carrer i no vol la independència, encara que curiosament tampoc vol  fer-ho a les urnes com tota bona democràcia. Una paranoia que la societat no es mereix.
Efectivament, ara ja tenim la prova del cotó. Una Via Catalana convocada per la societat civil que ha donat el tomb al món, amb il·lusió i joia per 2 milions de persones amb l’objectiu de la independència, i les ganes d’exercir el seu dret a vot com tota bona democràcia. A l’altre costat una convocatòria en bona part de dos partits polítics que sent molt generos ha portat 30 mil persones que ni tant sols han emplenat la Plaça Catalunya, i que no tant sols defensen una opció totalment legítims, sinó que defensen negar la democràcia per impedir veure els resultats.
Davant d’això els populars i Ciudadanos ens volen fer creure que aquesta minoria pot marcar a la societat catalana per davant de la majoria que va cobrir els 400 quilòmetres del país, i el que abans eren contraris a la causa independentista per no haver anat aquell dia a l’acte, ara son partidaris de defensar a aquesta minoria esmentada encara que no hi hagin participat, es tota una paranoia mental fruit de la desesperació i la impotència de veure un procés irreversible que camina cap a la llibertat.
Desmitificat doncs la famosa majoria silenciosa, qualsevol demòcrata acceptaria validar això per unes urnes amb totes les garanties i acceptar els resultats, però ves per on, això tampoc ho volen, i aquí delaten les seves intencions i el seu tarannà dubtosament democràtic i la seva falta de respecte a la ciutadania que representen. Aquest 12 O ha permés certificar que el seu discurs no varia gaire de règim que malauradament han succeït, però que en una democràcia no hi tenen cabuda.
La mala educació del Sr. Cañas l’altre dia al Parlament reflecteix perfectament que no es troben còmodes en un sistema democràtic i que no estan disposats a acceptar el que la majoria reclama. Com diu la propaganda, el món ho ha de saber.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.