ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LI VOLEN DIR EL CONCERT DE L?EXCLUSIÓ

General

El ja mític Concert per la Llibertat del Camp Nou, ha estat qualificat per aquests partits ultranacionalistes espanyols com Populars i Ciudadanos principalment com de  l’exclusió, aquelarres independentista o posant en dubte les subvencions rebudes per fer aquest tipus d’actes. Crec que quan no hi ha argumentacions i es vol negar la realitat mirant una realitat virtual passen aquestes coses, per sort el temps posa a tothom on li correspon.

La voluntat majoritària de la societat catalana no es de rebut segons aquests partits, i neguen el dret a decidir de totes aquestes persones en nom d’una llei que per cert no en diu res de tot això, i d’una legalitat que suposo tard o d’hora totes les colònies de l’Espanya imperial haurien trencat per ser un Estat propi en un determinat moment, es llei de vida. La persona i els seus drets per davant de la Llei com instrument de coacció a la llibertat de les persones. De totes maneres si volen saber que es exclusió en tenim uns quants exemples últimament.

 

El Partit Popular d’Altafulla torna a la vella cantarella de contraposar en el seu facebook una imatge de parlamentaris nazis amb el braç alçat amb una foto de la constitució de l’ANC, i demana trobar les diferències, seguidament menysprea i insulta a aquesta part molt important de la societat catalána que defensa el dret a decidir, acusant de fomentar el pensament únic i aprofitar-se de la situación económica. Cal dir que un partit que no ha condemnat mai el franquisme i que va gaudir d’un president de Partit que en qualsevol altre país democràtic hagués estat jutjat per crims contra la humanitat, es permeti donar lliçons de pensament únic, precisament el que sempre i continúen defensant, sense donar oportunitats a la gent a expressar les seves opinions, i barregen l’horror nazi amb la societat civil pacífica catalana, tot plegat delictiu i molt trist per no dir altres coses.

 

El govern español, principal moros de Catalunya, no paga el que deu per llei però suspendrà les competències d’impostos cedits a les comunitats que no paguin a un màxim de 60 dies. Es el cinisme fet estat. Intenten posar través a qualsevol intent d’hisenda pròpia de Catalunya i seguir l’asfixia económica premeditada per arribar al moll de l’os del procés sobiranista i tornar al context de temps passats. Els 8 mil milions de deutes segueixen al calaix español i mentrestant un tomb més a la desesperada situación catalana, sense cap rubor, i que hauríem de recordar un cop assolida la independència i es vulgui negocia el deute español, cal tenir memòria.

 

Es curiós també les paraules de Navarro “aconseguirem que Catalunya i Espanya no es trenquin”, deixant ben clar que rebutja el dret a decidir de la societat catalana sense embuts i es posa al costat de la intransigència, i les actituds antidemocràtics abans esmentades, com les de Sanchez Camacho que reclama aquella Catalunya silenciosa que esta orgullosa de ser catalána i española i que curiosament no vol que n’hi hagi un altra nomes catalana o que aquesta amb doble sentiment no expliqui que el dia desprès de la independència continuarà amb el mateix sentiment sense cap problema. Son una vertadera farsa democrática.

Encara més greus les acusacions de Ciudadanos sobre les subvencions del Concert, quan ni Òmnium, ni ANC reben cap tipus de subvenció, i tothom va passar per la guixeta per adquirir la seva entrada.

 

En definitiva, cap argument, i el recurs de la mentida, l’insult i el menyspreu que es veu que es gratuít i no te conseqüències.

 

 

 

   

 


  1. Fem un pas més: Unim-nos per declarar la Independència (Coalició UDIC)

    Jordi Fornas crea l’UDIC “Units per declarar la Independència catalana” una coalició oberta per concórrer a les properes eleccions europees del 25 de maig del 2014 amb l’objectiu que expressa el nom d’aquesta coalició. Podeu llegir el manifest i els punts programàtics al Facebook: “UDIC units …”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.