ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

L?ESGLÉSIA I EL PSOE-C: XENOFÒBIA BATEJADA DE DEMOCRÀCIA

Sense categoria

El posicionament que sembla prendrà el partit socialista respecte la tortura taurina, ha creat un grup crític dins el partit, què considera inadmissible la postura, i els raonaments per conservar aquesta barbàrie costi el que costi. Per altra banda el cap de l’església catòlica Benet XVI, ens diu que l’avortament i el matrimoni homosexual son oposats al bé comú, en un altra d’aquelles frases per la historia trista d’aquesta associació religiosa, què viu la seva realitat virtual amb una possessió total de la veritat.

Aquest sector crític sobre el posicionament de la ILP antitaurina, està molt descontent amb la executiva del partit, ja que veu impossible trobar una situació de consens amb propostes com els 15 anys de moratòria, i un canvi de sentit, des del lliure pensament, al posicionament a favor de la tortura dels toros, que ven avui. Es pregunten si la tortura i la mort pública d’un esser viu es pot regular, i critica la no llibertat de vot pels diferents posicionaments dels diputats, què no podran representar una part del seu electorat, i si un altra clarament protauri.

 

En un discurs del Papa, s’ha referit a l’avortament i matrimoni de persones del mateix sexe son oposats al bé comú en un discurs a Fatima. Les iniciatives que tenen objectiu de tutelar els valors essencials, i primaris de la vida des de la concepció, la família basada en el matrimoni entre home i dona ajuden a combatre els perills d’avui en dia, i ha fet una crida a lluitar contra això, amb una orientació ben clara.

 

En el debat sobre la prohibició de la tortura animal, es a dir els toros a Catalunya, el PSOE-C finalment s’ha tret la careta, i actua conjuntament amb el PP i Ciudadanos, en la seva campanya de canviar un tema humanitari i de civilització amb un de identitari, i defensa de les essències pàtries espanyoles. No donarà llibertat de vot, i ignora les posicions contraries en el seu grup, posant per davant el seu sentiment espanyol per damunt de tot, defensant aquesta barbaritat en el segle on vivim, per conservar el seu vot indentitari, i demostrant que allò de que si nosaltres no hi anem, ells tornen, es una comèdia, ja que tant els que van com els que tornen son la mateixa cosa. També es un mal exemple democràtic, ja que qüestions ètiques no poden ser obligades a votar per càlculs electorals, i menys amb l’excusa des de la executiva, de que per admetre a tràmit la iniciativa ja van donar llibertat, i es veu que a can socialista massa llibertat embafa.

 

El discurs del Papa, segueix la línia racista i xenòfoba que defensa aquesta església, on ara els ha tocat el rebre al col·lectiu homosexual i els avortistes, què segons ells atempten el be comú, i posen el seu model de vida com exemple a seguir. Crec que abans d’opinar amb tant menyspreu sobre aquests dos grups, i sobre la llibertat individual de la persona a fer el que cregui convenient sense imposicions externes, haurien de netejar aquest cau de pederàstia que han organitzat, i que sembla no volen condemnar, ni perseguir, i a damunt s’atreveixen a voler imposar models de vida tant vàlids com molts d’altres, i que res tenen a veure amb el be comú. Ells més que ningú, que dediquen la seva vida a la contemplació, i a salvar animes com diuen ells, haurien de respectar totes les opcions sexuals, i totes les decisions de les persones adultes, però sembla que la paraula respecte, democràcia i llibertat no lliguen amb les seves creences, i prefereixen seguir en el seu món sectari, que tant de mal ha fet a la humanitat.

 

En definitiva, dos comportaments sectaris, què demostren fins on pot arribar la misèria humana per justificar coses injustificables.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.