ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LES SEGADORES

El 132 President de la Generalitat ja és una realitat, i crec que cal destacar alguns detalls que ens donen a entendre cap on camina la societat, i fins on podem arribar de lluny amb el control de la mateixa.

En Pere Aragonés ha volgut posar l’accent en l’esquerra, ens diu que vol treballar per la felicitat de la ciutadania, perquè Catalunya aixequi el cap i obrir una nova etapa. fer quatre grans revolucions com son social, verda, feminista i democràtica, com podem veure la paraula independència ha desaparegut.

Realment, entrem en el món dels tòpics ja passats de rosca com es aquests inputs que l’esquerra es veu porta incorporada i que hauriem de matissar. Una revolució social segons el concepte de país ideològic seria d’esperar, encara que com ja sabem les el·lits no entenen d’ideologies, i els canvis son molt limitats avui en dia. Una verda, no hi ha dubte que s’ha de buscar aquesta taula de salvació del planeta que molts cops sabem xoca amb els mateixos interessos del sistema i queda en res, o simple propaganda. Pel que fa la feminista, aquí arribem a un punt on sembla que ens diuen que l’estupidesa humana no te límits, crec que confonen feminisme amb paritat, i veiem allò tant discutible i trist de posar els membres de Govern per genere i no per capacitats o mèrits com reclamaria qualsevol societat avançada, això no fa un favor a dones, ni a homes, fa un flac favor a una societat que simplement vol els millors en cada lloc, siguin homes, dones, alts o baixos. En aquest cas van arribar a un extrem que cal destacar, com es la interpretació de l’Himne de Catalunya, canviant la lletra en termes femenins amb les Segadores, cosa que apart de ridiculitzar la dona, res te a veure amb el feminisme de fireta que la falsa esquerra o progre ens pretén vendre, i que arriba a una absurditat com aquesta. Un cop més, canviar la lletra original d’una cançó o himne en termes de genere o d’altres conceptes no es fer feminisme, es fer el ridícul.

Per últim, la revolució democràtica, crec que aquesta ja l’hem feta i l’hem guanyada, el que falta es aplicar el resultat, no fer un bucle infinit per no aplicar-lo mai.

La felicitat ja la buscarem cadascú, el Govern el que ha de fer simplement es complir els seus compromisos amb la ciutadania, i gestionar de la millor manera els mateixos, i això poc te a veure amb l’ideologia o en aquest cas les segadores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.