ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LES PREDICCIONS DE FUTUR

Ahir vam descobrir una nova endevinadora del futur en la persona de Sanchez Camacho i la seva frase durant el debat dels pressupostos catalans “no tindrà les estructures d’Estat ni en cent mil anys, no ho aconseguiran” amb la resposta del President demanant que no ens ofereixi aquest càstig. Seguint amb aquest nacionalisme ranci ens trobem el grup xenòfob contra la llengua catalana Convivència Cívica que demana ara els senyals de trànsit en castellà ja que no es respecte el bilingüisme i crea dificultats de compresió. Per últim l’arxivament per part de la Fiscalia de les amenaces de mort de grups ultres contra Artur Mas i Oriol Junqueres i la seva petició de posar-los davant un escamot de fusellament.

Realment, el poc respecte a la democràcia i a la societat que representa la Sra. Camacho dona idea del nivell del que estem parlant. La seva idea es per damunt del que la ciutadania per majoria pugui decidir i això es prou greu. Entenc que defensi els interessos del seu partit, però de cap manera això pot ser per sobre de la majoria democràtica. Suposo que com ja hem sentit al llarg del procés, Espanya ens diuen te ja uns 5 mil anys i ara li afegi 10 mil més, en total un Estat de 15 mil anys, suposo que entrarà al llibre Guinnes dels records, i Camacho un annex al llibre de Nostradamus.

Pel que fa a la Convivència del Sr. Caja, el seu odi irracional ja arriba al ridícul, ara volen posar en castellà els senyals de trànsit, ja que es veu que molta gent te dificultats, tinc curiositat de com ho faran amb stop per exemple i amb tot un seguit de senyals que son internacionals, pel que fa a les indicacions, crec que son prou sintètiques per no portar problemes a ningú i menys de llengues llatines, si a Catalunya l’idioma fos el rus en podríem parlar, però no crec que sigui així per molt que aquesta Convivència, te gracia el nom, li molesti la simple presència del català. Per cert jo també ho demanaria pel cinema, l’etiquetatge o la Justícia pe posar tres exemples, crec que no ho faran.

Per últim es curiós veure que demanar afusellar a dues persones no es incitació a la violència, ni apològia de la mateixa. Un motiu més per veure que el sistema judicial espanyol fa clares distincions segons quines siguin les victímes i qui els acusa, per cert uns grups com La Falange que en qualsevol democràcia serien il·legals, però això ja seria demanar massa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.