ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LES MILLORS EXPLICACIONS DE RAJOY

El president espanyol diu que viatjarà a Catalunya per explicar les raons per les quals no podem marxar i sembla ser es un anti-natura, diu que ho explicarà millor per defensar els interessos dels catalans, i diu clarament que no vol que escollim entre ser català. Alhora el Ministre de Justícia diu que es sorprenent qualificar el 9N d’èxit i Esperanza Aguirre que hi ha coses que no es poden votar com la lapidació de les adulteres.

Realment aquesta es la proposta que ens ofereixen. Un president que suposo considera que no s’ha explicat bé, ja es un començament i que vetlla pels nostres interessos, suposo que entre aquests no hi deu haver els democràtics, ja que sinó no s’entendria que tingues cap problema per deixar que les urnes dictessin sentencia, i ho deixa clar quan no vol que escollim, o sigui que un President espanyol te dret a decidir el que podem escollir ser i el que no. Curiosa democràcia aquesta.

Crec que si no vol parlar del tema català, ni de la democràcia per resoldre el mateix, es pot estalviar el viatge, ningú ha demanat solucions ja esgotades i gens creïbles, o reformes constitucionals que per suposat no inclouen el nostre dret a decidir com ens vol oferir en Pedro Sanchez, sincerament no cal. Ningú ho ha demanat, i si escollim marxar, podran fer el que vulguin amb la Constitució, son dues coses separades.

Menció apart mereix el Ministre de Justícia, intentant negar la realitat, i amagant l’èxit del 9 N, com si fossin estúpids o imbècils, prou de faltar el respecte als catalans, afició per altra banda molt estesa a l’Estat i que com tots sabem es un graner de vots molt important. Les condicions de les votacions i la quantitat de gent son proves del gran èxit democràtic que nomes un cec o un mal intencionat pot negar.

Encara n’hi ha que filen més prim i ens diu que lapidar les adulteres com en certs Estats es legal per cert, ho dic per aquells que defensen la legalitat abans de la democràcia, hi ho compara amb la nostra consulta. Realment tant poca democràcia i menyspreu nomes ens aboca a una solució.

La dignitat ha de prevaldre, i el procés hores d’ara nomes el podem avortar la nostra classe política i els seus interessos de partit amb mentalitats autonomistes que res tenen a veure amb les reclamacions d’una societat que ja no acceptarà més excuses de mal pagador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.