ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA VERGONYA DE L?ESTATUT I LA DEL PARLAMENT VAN DE BRACET

Sense categoria
Sembla que hi ha pressa per la sentència de l’Estatut, i el proper dijous podria veure la llum una escapçada d’aquesta llei orgànica que la deixarà pràcticament sense arguments per defensar-la, fins hi tot pels partits autonomistes del Parlament, i les seves resolucions absurdes sobre el tema, per part del PSOE-C, ja s’han començat a rebaixar les amenaces de vot diferenciat a Madrid, cosa que per altra banda ningú es tant ingenu per creure, CIU segueix insistint amb una resolució que si hi ha sentència ja quedarà inútil, vull dir més del que es ara, i altres com el Conseller Huguet per part d’Esquerra, criden a la desobediència civil, sense assumir cap tipus de responsabilitat.  Tot plegat força lamentable.

Aquest futur redactat de sentència, diuen que canviarà el terme de nació a Catalunya per la unitat de la nació espanyola, els drets històrics quedarien anul·lats, i tot es fonamentaria amb la Constitució, es posaria en dubte la immersió lingüística, i s’obriria la porta al castellà com a llengua d’ensenyament, el síndic de greuges seria de consulta per sota del Defensor del Pueblo, no es podria modificar cap província amb les vegueries, qüestiona que el poder judicial sigui definitiu a Catalunya, sobre les competències sempre deixa oberta la porta a l’estat per intervenir o modificar, i finalment sobre el finançament elimina els elements clau, com els topalls a la solidaritat, deixant la via oberta a l’espoli fiscal sense mesura. Davant d’això a can socialista, ja han rebaixat el seu to amenaçant de votació diferent amb el PSOE, i fins hi tot han renyat els seus parlamentaris més incorregibles com en Castells i Maragall, què han arribat a dir que Catalunya es més important que la vinculació amb el partit, tot un sacrilegi pels socialistes catalans, i i fins hi tot han anunciat que Zapatero intervindrà en les eleccions catalanes. Altres com el conseller Huguet,  insta a tots els desenganyats a fer processos de desobediència civil si la sentencia retalla qüestions claus de l’autogovern, malgrat reconèixer que el govern actuarà segons qui mani, però que tothom s’haurà de mullar, posant exemples com els centres escolars, on si es qüestiona la llengua catalana hauran de plantar-se, i negar-se a obeir les sentencies. Els dos sindicats majoritaris espanyols UGT i CCOO, també han defensat la legitimitat de l’estatut en el dia del treballador celebrat avui.
Realment de produir-se la sentència abans esmentada, posarà en un compromís a tota aquesta colla de partits que habiten en el Parlament, i que es mantenen aferrats amb aquest text moribund per justificar la seva via autonomista. El pas enrere serà monumental i l’atzucac injustificable. Pel que fa a la resolució humiliant, els socialistes com es costum i desprès de la propaganda de ser els impulsors, ja comencen a desmarcar-se, ja que mai votaran en contra del seu propi partit el PSOE, i per tant alhora de la veritat en una votació no tindran cap problema en votar contràriament a la resolució, i al damunt justificar-ho com fan sempre amb els Icetas, Zaragozas i altres personatges del seu interior. Els dos sindicats ara volen defensar l’Estatut, quan no han donat mai cap suport als treballadors catalans, davant les repetides accions del govern espanyol, com per exemple en el caos de rodalies, i on no van participar en la manifestació de rebuig i indignació, i ara volen donar lliçons de dignitat, quan tothom sap que estan sota les ordres del partit polític de torn. Pel que fa al conseller Huguet pretén que la societat civil faci la feina bruta, què ells com a representants de la sobirania popular no s’atreveixen a fer, es tenir molta barra predicar sense cap exemple, i que et treguin les castanyes del foc. Es com dir que la seva funció no serveix per a res, per tant sobren, i cal canviar-los, ja que cap consell d’administració d’una empresa, li passa pel cap demanar als treballadors que prenguin les decisions per ells, es una prova més de la patètica classe política que tenim, i que la fi d’aquest engany històric, cada cop es més propera.

 1. Coincideixo amb tu amb la crítica a la classe política catalana. Ja ho vam viure amb la transició, quan tenien un milió de persones que sortien al carrer demanant el canvi, i van deixar passar aquesta gran ocasió històrica malbaratant aquell moviment.
  Ara, quan surt amb força aquest moviment sobiranista, tampoc els veig a l’alçada del que està passant, portant el mateix camí del que va passar durant la transició.
  També trobo preocupant el que està passant amb el que podria ser una nova alternativa política independentista. Em refereixo a en Carretero i Reagrupament per un costat i Laporta per l’altre. Trobo que si realment els interessa la independència de Catalunya, ja tendrien d’estar fent pinya i preparant-se per les properes eleccions.

 2. truth, however. Juicy
  Couture wholeslae
  To send warm wishes cheap
  Chanel Bangles
  and preserve the auspicious Links
  of London Earrings sale
  wedding moments eternally consider tiffany co jewelry the
  wedding gifts ideas tiffany
  jewelry
  collection. The wedding gifts cheap
  Bvlgari
  are amazing and fantastic tiffany co jewelry to
  commemorate the wedding Christian
  Dior for cheap
  ceremony. Always opt for tiffanys sellers who have a
  replica
  Chanel Hairpins on sale
  ‘no strings attached’ return policy
  even on replic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.