ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA UNIÓ EUROPEA TREU ELS COLORS AL GOVERN ZAPATERO

Sense categoria

El comissari d’afers econòmics i monetaris analitza la situació econòmica de l’Estat Espanyol, i la veu amb preocupació, ja què creu que la seva recessió durarà 1 any mes que la resta de la Unió, i fins hi tot podria ser sancionat pel seu dèficit públic.

 

Efectivament, les mentides compulsives del govern socialista espanyol haurien de fer avergonyir els seus votants, què amb una campanya basada en la negació de la crisis, en politiques clarament de dretes com els xecs iguals per tothom, ja ho deia en Pla que “el mes semblant a un espanyol d’esquerres era un de dretes”, moltes promeses sobretot a Catalunya, i fer agafar la por de que la alternativa eren els Populars, amb això en va tenir prou per guanyar unes eleccions.

 

La realitat desprès es ben sabuda, en molts aspectes cap diferencia amb el partit popular, una presa de pel i menyspreu constant a Catalunya, i un abús dels seus mitjans favorables per amagar la situació critica en matèria econòmica què ha arribat a l’Estat Espanyol, on finalment i quant tot el món ja feia mesos lluitava contra el fenomen, admetre el terme crisis desprès d’haver utilitzat multitud de paraules, seguint el seu tarannà de qui dia passa any empeny.

 

La Unió ha dit clarament  que m’entres Europa ha tocat fons, i al 2010 començarà la recuperació, l’Estat Espanyol basat en el sector de la totxana tardarà un anys mes a començar la recuperació molt lentament, i on el dèficit públic dobla el màxim permès per la Unió i la sanció podria ser una realitat.  Tampoc l’atur surt millor parat, i es parla d’arribar a un 19 %, xifra record, i molt per damunt dels altres països europeus.

 

Com sempre Solbes va relativitzar les xifres, i va defensar-ne unes molt millors, i sembla se li acumulen els problemes ja què el tema del finançament i segons paraules de Zapatero en breu te que estar tancat, i les queixes per les primeres xifres son considerables.

 

En definitiva un govern amb una gran ineptitud que no ha elevat el llistó deixat pel Partit Popular què va arribar a utilitzar els morts d’un atemptat per els seus fins electorals, però que com a mínim en qüestions econòmiques era molt mes clar que la incompetència total actual, on nomes ha viscut de la imatge creada al seu voltant, però que rascant una mica tants sols hi ha fum, i sense cap mesura seriosa, i negant la realitat, ha arribat a la situació dramàtica actual, suposo que a les properes eleccions el recurs de la por pot ser utilitzat però en sentit contrari.

 

Malauradament, Catalunya sense cap poder polític i de decisió en matèries importants, es veu arrossegada per aquests irresponsables sense armes per lluitar eficaçment en el tema,  i amb el seu petit estatut paralitzat i ignorat pel govern espanyol, i on la societat civil sembla ser la única llum enmig de tanta mediocritat, com les mes de 70000 signatures presentades per la campanya Decideixo decidir, i on la petició es poder fer referèndums sense autorització prèvia,. La negativa segur què es produirà, ja que  la por a que ens fem grans i marxem de casa va augmentant dia a dia, i això es un bon símptoma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.