ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA SEDUCCIÓ INEXISTENT

Cada dia que passa Catalunya i Espanya estan més allunyades. El tracte i manera de fer del poder espanyol per resoldre el problema pot imposar però mai convèncer, i així ho han fet irreversible.

La cursa dels tres partits espanyols per veure qui aconsegueix mimetitzar més el discurs falangista es crua. Albert Rivera practicant l’odi i la xenofòbia contra els catalans, fabricant relats inexistents i repetint mantras per justificar una intervenció dictatorial en el territori català sense data de caducitat. Pedro Sanchez qualificant de racista i supremacista al President sense rubor i amb un menyspreu total al mateix que no hi ha dubte delata el seu nul nivell democràtic i com a representant de ningú. Pel que fa Mariano Rajoy veiem la seva recepta de decidir el que li agrada o el que no del Govern català com a norma i utlitzant el poder judicial per atemorir qualsevol indici democràtic.

Per altra banda veiem com els Jutjats rebutgen la violència de la Guàrdia Civil el dia 1 d’octubre amb l’argument de la resistència de la població encara que fos passiva i per tant actuant amb legitima defensa. Una autèntica burla a la població sense precedents volent fer passar el botxí per víctima tal com mana el manual del maltractador o del violent.

Per amanir tot la impunitat amb la que els escamots feixistes recorren els nostres carrers arrencan llaços, creus i atacant a la gent sense cap mena d’aturador per inocular aquest virus de la por per sempre.

Aquesta es la situació i la manera que te l’Estat de buscar la seducció per Catalunya, un cop aquesta ha volgut simplement decidir el seu futur amb el vot i sempre de manera acordada com a primera opció. Crec que els partidaris de la tercera via ja tenen si es que feia falta la prova definitiva que es una via morta i enterrada.

Una manera de fer que a la curta o a la llarga ha prococat un procés irreversible. No seria natural que la victima tornes amb el maltractador amb l’amenaça permanent. Senzillament han confirmat el tracte colonial que ens tenien reservat per damunt de qualsevol respecte als drets de la ciutadania i això es el punt i final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.