ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA REPRESSIÓ DE LA VERGONYA

Els episodis que ahir vam viure, ja son la gota que fa buidar el got. Aquella vinculació amb la policía catalana s’ha perdut, no perquè no hi hagi bons professionals, però algunes unitats i la seva direcció a la Conselleria els ha convertit amb servils escamots de repressió injustificada.

La contradicció d’un Govern inactiu i els seus partits davant la sentencia, no justifica esperonar la población a una mobilització constant que tapi les seves vergonyes i pors, quan al mateix temps envíen la policía catalana a pegar injustificadament la mateixa població.

Ahir per Tarragona una furgoneta dels Mossos anava amb la megafonía davant un bloc de veïns amb el missatge “Veniu, que som gent de pau”, amb una clara provocació sense amagar-se.

Les concentracions organitzades per Ómnium i ANC durant 10 anys mai han deixat un paper al terra i per tant no son sospitoses de cap indici de violencia, ahir vam veure les carregues que semblen provocades per grups aliens i tot per crear un clima distorsionat dels culpables de la violencia i poder aplicar el 155 amb un relat fals.

De fet el dilluns, desorientats i sorpresas per les accions a l’Aeroport ja vam poder veure com les pilotes de goma prohibides en el territorio català buidaven un ull d’un manifestant amb el comandament dels Mossos de l’operació conjuntament amb la policía espanyola vinguda aquí, i que actua amb total impunitat amb la col•laboració de totes les policies.

Es totalment injustificable i d’entrada cal exigir la dimissió o cesament immediat del Conseller Buch i la seva substitució tant d’ell com dels comandaments que no segueixin la línia d’una policía de qualitat i democrática i no al servei de la policía espanyola, de pas exigir la marxa d’aquests cossos amb barra lliure que ens recorden segles passats que semblaven oblidats.

Cal acabar amb aquesta farsa abans no haguem de veure més desgracies i exigir al nostre inoperant Govern una mica de dignitat si es que son coneixedors d’aquesta paraula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.