ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA REALITAT AMAGADA

Alhora que som molt interessats a deixar al descobert qualsevol indici de corrupció com els casos de Laura Borràs o ara Francesc Dalmases i les seves suposades amenaces, que si es demostren evidentment han des ser castigades, però no ens som tant o gens amb la repressió espanyola continua.

Avui sabem que per les protestes d’Urquinaona dos joves s’enfronten a penes de presó de 14 i 7 anys respectivament. La Fiscalia un cop més els acusa de desordres públics i atemptat contra l’autoritat, apart de lesions a agents.

Cal recordar unes protestes, únic acte de dignitar vers la sentència del Tribunal Suprem contra els nostres presos polítics, un frau en tota regla que no va ni provocar una declaració conjunta de rebuig al Parlament, que això si, va rebutjar també aquesta reacció de la ciutadania. Aquests nomes son dos dels molts casos que durant aquests mesos es van succeint i que finalment davant la falta també de suport institucional a Catalunya van admetent falses culpabilitats per poder apaivagar penes tant desmesurades com aquestes.

Aquesta repressió sistemica per actuacions judicials fora de qualsevol Estat democràtic normal, son admeses pels nostres partits, i fins hi tot tenim casos on la Generalitat forma part de la part acusadora per vergonya aliena. Han comprat el relat espanyol i col·laboren sense contemplacions. Nomes quan es tracta de la lluita autonomista dels nostres partits defensen la integritat i dignitat per acabar amb qualsevol ombra de dubte. Una hipocresia com veiem d’alta volada.

Han comprat aquest marc on una democràcia standard te unes regles, unes estructures independents que s’han de respectar perquè una societat funcioni, això seria en una democràcia normal, quan tractem de l’Estat evidentment veiem que no es així i no pot rebre el mateix tractament i actuar de la mateixa manera que entraria dins la normalitat. De fet tal com porten tractant aquesta suposada Democràcia plena els nostres partits i Governs, en son perfecte còmplices i col·laboradors, suposo que la historia dictarà sentència i denunciarà aquesta anomalia.

Mentrestant casos com aquests dos joves son el pa de cada dia, una repressió ferotge a tots els nivells, acatada i acceptada sense cap rubor, i seguint aquest joc que acaba desmobilitzant la societat enganyada i indefensa, cosa que evidentment es el seu objectiu.

La realitat amagada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.