ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA “MONTA POLLOS”

Quan Ines Arrimadas va marxar a Madrid a fer carrera al costat del líder del partit, ja sabem que va deixar aquí, cap proposta, molt d’odi i uns numerets buscant sempre la provocació per assolir els seus objectius al marge de la societat que va ser escollida.

Quants rotuls de la vergonya hem vist al Parlament, quanta mala educació hem escoltat d’ella i els seus companys de partit, quantes actituds fora de lloc i denigrants per la mateixa institució hem comprovat, la falta de sensibilitat total amb les persones i la bronca permanent que han deixat el Parlament en una alçada mai vista.

Pel que fa al carrer, els hem vist de manifestació espanyolista al costat del feixisme, i un seguit d’accions pel que fa a provocació d’alt nivell, amb la lluita amb els llaços grocs fent seu el carrer i coartant la llibertat de la resta de persones i una sèrie d’actes pel territori de simple provocació en llocs sensibles i amb aquesta clara voluntat mesquina. Aquesta ha estat la seva aportació a la política catalana.

Un cop a Madrid, el discurs de l’insult permanent i menyspreu al President Català i els representants de l’independentisme en general, ja no destaca, ja que evidentment es compartit per la majoria de partits a dreta i esquerra. De totes maneres i a l’estil de l’acte a Altsasua on la provocació era l’únic objectiu i visibilitat sense aportar res, ara a la manifestació dels LGTBI, on degut als seus pactes amb VOX amb els seus postulats retrograds amb aquesta part de la societat no eren benvinguts, van voler escenificar un nou numeret amb la seva participació i posteriorment demanar la dimissió del Ministre i reclamar el seu dret i llibertat d’anar on vulguin com a careta d’aquest nou xou.

Francament, evidentment son lliures d’anar allà on vulguin, ara bé quan en un lloc no ets benvingut, i ho saps, anar-hi nomes es provocar i com a representants polítics no seria el més adient donar aquesta imatge, sinò es per interès. Apart no es pot anar de bracet amb el feixisme que ataca tot el que no sigui el seu concepte de sexualitat, tractant de malaltia qualsevol altre tendència i alhora anar a una manifestació per defensar aquest col·lectiu. No es pot defensar el negre i el blanc al mateix temps i això no te res a veure amb la llibertat i si amb la mesquinesa d’aquest partit i la seva actitud xenofòba que pretèn traslladar a la ciutadania constantment.

La “Monta Pollos” ha arribat, i segur que la coneixereu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.