ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA MOCIÓ DE L’ABSURD

La propera setmana el Parlament votarà una proposta de Ciudadanos per demanar al Govern renunciar a la DUI i complir la Constitució i les resolucions judicials. Diuen que com qualsevol ciutadà han de complir la llei i es la resposta del “Ho tornarem a fer” de Jordi Cuixart. També reclama frenar la discriminació dels que no comparteixen la seva ideologia, abandonar les polítiques que discriminen el castellà i deixar d’insultar la democràcia amb els termes “exiliats” i “presos polítics”.

Un nou numeret d’aquest grup ultra del Parlament, amb una moció sense sentit, i que deixa el poder de la ciutadania i els seus drets en res en benefici d’una presó anomenada llei i en aquest cas Constitució. Obliden que en una democràcia el clam i el vot de la gent ha de ser escoltat i aplicat com a representants seus, i res esta per sobre ni es censurable, de totes maneres poden estar tranquils ja que no sembla que els dos grups principals de l’independentisme estiguin per la unilateralitat com han demostrat des de l’aplicació del 155 i la seva obediència cega en totes les decisions. El Parlament es la cambra de representació del poble i com a tal es sobirà i no pot ser coartat per motius ideologics o cotilles legals com proposen ells.

Pel que fa a la discriminació ideologica, suposo que es deuen referir a la violència policial amb els votants pel dia 1 d’octubre, la repressió posterior a tots nivells i un judici farsa polític sense proves amb futures condemnes d’escarni i propies d’un Estat autoritari. Aquesta no crec que la demanin. En el tema castellà, recordo la raó de naixement d’aquest partit i la seva lluita contra el català ja es insultant. Nomes l’escola manté la llengua vinculant i una llei aprovada per tots els grups, amb la resta d’àmbits de la vida ja veiem on esta una llengua i on esta l’altra, per tant simplement es una mentida més d’un partit xenofob. Per últim i pel que fa als termes, doncs si ho son i s’ha de dir alt i clar, per molt que ho vulguin amagar el règim espanyol no funciona com un Estat democràtic i no compleix els estandards europeus com veiem en totes les seves estructures. Encara que ho vulguin amagar, la realitat es la que es i la vergonya europea i els seus suposats valors es diu Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.