ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA MISÈRIA AL SERVEI DE L?ESTAT

Sense categoria

L’alcalde socialista de Sant Feliu de Llobregat, en Juan Antonio Vazquez, ha demostrat quina classe de personatge ocupa aquest càrrec, al no respectar la moció aprovada en el seu ajuntament per donar suport a les consultes populars del proper 20 de juny al municipi. Mentrestant, s’obren comissions per investigar a CIU en el cas Millet, i no en altres casos com el Pretorià, i aquesta formació ja fa campanya amb la cara trista d’en Montilla, la somrient de Mas, i la frase “cap al canvi”, amb un exercici trist de propaganda electoral.

El ple consistorial de Sant Feliu va aprovar la moció de suport a la consulta per la independència, amb els 11 vots favorables de CIU, ERC i ICV, pels 10 contraris de PSOE-C  i PP, però l’alcalde ens diu que la moció es il·legal, ja que es demana que l’ajuntament col·labori amb la logística, com fa amb altres entitats ciutadanes, i comenta que no pensa fer-ho, sense respecta la votació democràtica efectuada. Mentrestant en Miquel Iceta que ahir dubtava de la comissió per investigar a CIU pel cas Millet i suposades irregularitats, avui ha donat suport, en una maniobra per desgastar el rival, amb el suport del tripartit, i obviant el cas Pretoria en el mon oblidat d’aquest govern.  Tot això quan Zapatero anuncia la fi de l’avenç de l’autogovern autonòmic, i el principal partit català, ara a l’oposició ens mostra la alegria contrastada amb la tristesa en els cartells, i demanat el canvi que sembla ens farà tants feliços.

 

Alguns d’aquests barons socialistes que ocupen les alcaldies dels consistoris catalans, i sobretot en l’àrea metropolitana, el feu més important que els sustenta ja sabem com les gasten alhora de demostrar el seu tarannà democràtic, en aquest cas nul.  Crec que no respectar una votació del plenari sobre les consultes al municipi es motiu d’inhabilitació o dimissió, ja que d’altra banda estem validant les actituds d’aquests fatxendes que en base al seu sentiment espanyol,, els permet obrar amb total impunitat amb aquest autoritarisme digne d’altres èpoques, i on la opinió de la gent, caldria recordar-li que fa poc hi va haver un altra consulta per la Diagonal, i amb total suport del seu partit, però esclar quan es tracta de temes que volen obviar, tot s’hi val.

 

Tanmateix, al Parlament i amb el vot dels tres grups del tripartit, es vol fer el màxim mal a CIU embolicant-lo amb el cas Millet i els seus suborns manifestos, en uns intents desesperats de reeditar un tercer tripartit, que espero no vegi el sol, mentrestant el famós Millet segueix en llibertat, quan cada dia surten nous fraus d’aquest personatge a la llum pública, en una situació que poca gent entén, i s’intenta amagar descaradament el cas Pretoria, què afecta sobretot al partit socialista, que amb l’ajuda de les seves dues crosses, sembla aconsegueix no aprofundir massa en el tema.

 

En un altre ordre de coses, la campanya de CIU contrastant la tristor de Montilla president amb el somriure del Mas president, i reclamant el canvi, caldria aclarir el canvi de que, deu ser de cares, ja que de fets i horitzons son exactament els mateixos, i on ni tant sols les declaracions de Zapatero i el seu tancament autonòmic els fa reaccionar, ja que l’aspiració nacional dels dos partits es mútua, i consisteix en gestionar les engrunes que Madrid reservi a Catalunya, i des de Catalunya ja s’encarregaran de vendre el producte com un pacte.

 

En definitiva aquests son els alcaldes que tenim, i aquest es el Parlament que existeix actualment i que no val aspirar a res més.

  1. Si hagués un parell de collons, i els partits que han aprovat la moció a la població s’ho creguessin, en 24 hores arreglarien el problema.

    CIU, ERC i ICV = 11
    PSOE i PP = 10
    Moció de censura, lavativa i avall, i ja veuries el que li dura la ruqueria i la xuleria a l’alcalde feixista aquest.
    El que passa és que hi ha molta hipocresia i molta politiqueria de curta volada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.