ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA MEDIACIÓ DE LA CUP

Davant aquesta comèdia dels nostres partits amb un espectacle denigrant, ens faltava per veure com la CUP convocava ERC i Junts fent el paper de mediador i proposant els punts a pactar. Segurament es el que ens faltava per veure.

Els cupaires s’han caracteritzat en passades legislatures per ser la força que posava el límit els acords de Govern i les legislatures, enviava presidents a la paperera de la història com diuen ells, ho forçava mocions de confiança a mitja legislatura per posar uns exemples.

Ara en una volta més, va pactar un acord de mínims amb Esquerra, quan per responsabilitat havia d’exigir respectar aquest 52% tant demanat, i iniciar des del primer dia unes negociacions a tres per poder fer que aquest nou percentatge oferis un canvi d’espectacle i una salt endavant i sòlid en el procés cap a la independència. La seva postura va ser la contrària, acceptar l’acord a dos i pretendre que el tercer, peça clau i molt més nombrós acceptes aquest acord.

Apart, ens diuen que no volen eleccions en cap cas, ja que seria una irresponsabilitat que el país no es pot permetre, i que haurien de parlar de quatre punts: Donar resposta a la crisi social i econòmica, un mur de defensa dels drets que no caben a l’Estat, una reunió de l’acord nacional d’autodeterminació i les estratègies independentistes fora de les negociacions de Govern. El que anomenen un nou embat democràtic.

Realment aquest sainet, cada dia fa més llàstima. Els actors sembla que desprès d’haver enganyat als seus votants corresponents, ara com si res, intenten fer creure de la seva responsabilitat i segueixen donant a entendre que no es posen dacord amb el més senzill i base de tot el vot rebut. Precisament donar sortida a la culminació del procés cap a la independència. Parlen de plans per donar resposta a la crisi social i econòmica, quan saben perfectament les limitacions absolutes de la Generalitat, parlen de defensa de drets quan han acceptat absolutament totes les injusticies provinents de l’Estat i ens venen el concept embat democràtic que en si no vol dir res i que fins ara no hem vist per enlloc.

Una mediació d’un partit que ha acceptat una prorroga del país de 2 anys i ara veure com a nous companys de viatge pels Comuns, que tots sabem contraris a la independència. En definitiva una nova fase d’aquest gran frau als catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.