ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA LÍNIA MISERABLE

Encara cou i molt al Govern espanyol la Conferència a Brussel·les per explicar el cas català i reclamar democràcia a l’Estat espanyol per decidir el nostre futur en un referèndum.

Ahir va sentir unes declaracions que intentaven desacreditar l’efecte de la mateixa. La mentida per arribar a uns fins no es ética, però molts cops malauradament forma part del joc. De totes maneres hi ha una línia vermella a la demagògia que mai es pot traspassar i que desacredita qui ho fa i el converteix en un miserable sense escrupols que te el gran valor del tot s’hi val per escampar la mentida i defensar la seva causa.

Enric Millo, ahir ho va tornar a fer, primer acusant Junqueras de mentir quan va dir que Espanya esta en fallida, i argumentant que esta finançant els comptes de la Generalitat i posteriorment recomanar al President que amb els diners que ha costat la conferència esmentada es podia haver comprat una ambulància pediàtrica en referència a la mort de la nena fa tres dies a Catalunya. També Sociedad Civil Catalana en un acte va tornar a dir que l’independentisme ens roba pels diners que s’inverteixen en ell i que les empreses marxen de Catalunya pel procés. Per últim el President espanyol va reclamar que la web de la Generalitat també hi tingués cabuda el castellà.

Segurament començo de menys a més. Rajoy hauria de saber que des del 2000 la web catalana es en castellà conjuntament amb els altres idiomes, i per tant el que ha passat a Estats Units amb la seva llengua esborrada del web oficial americà, es precisament el que Espanya practica amb el català des de fa 300 anys, nomes cal veure la web espanyola oficial per veure que hi trobem. Cal molta barra per dir això. Posteriorment SCC, repeteix els mateixos arguments un cop i un altra saben que son mentida, dir que les empreses marxen de Catalunya sense aportar dades es mesqui, si es prenguessin la molestia veurien que es al contrari, parlo de dades oficials i per tant constatades. Un altre engany per a la població desinformada.

Deixo pel final el que em sembla més greu. Millo una persona que ha passat per diversos partits i que sabem que la demagògia forma part del seu dia a dia, hauria de saber que Espanya deu el 100% del que produeix, això es diu fallida aquí i a la Xina Popular com deia aquell, per cert els diners del FLA, son diners prèviament aportats per Catalunya i retornats a crèdit, no son cap regal i molt menys un finançament. El que em sembla intolerable es jugar amb la mort d’una criatura recentment per poder arribar als seus fins, quan sap perfectament que Catalunya es la única comunitat que te aquest tipus d’ambulàncies i segurament seguint el fil de la demagògia, sinó invertissin en linees d’AVE sense passatgers hi podria haver un vehicle d’aquest tipus a cada ciutat. Cal molt de cinisme i mala baba per poder arribar a aquest grau de mesquinesa.

En definitiva una línia miserable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.