ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA LEGALITAT DE LA PEDERASTIA

Com tots sabem, la pederastia es un dels crims més horribles que hi poden haver, ja que deixen marcada la víctima de per vida i donen un poder per damunt del bé i del mal a l’abusador que es creu amb el dret de fer el que vulgui amb ella.

Fins aquí i objectivament, la justícia hauria de perseguir aquests monstres perturbats per aplicar el posterior càstig, i la societat hauria de mostrar el seu clar rebuig amb aquests criminals i les persones o organitzacions que els protegeixen. Això com veiem te una excepció ben clara, com es una entitat religiona anomenada Església Catòlica on aquests monstres viuen protegits i segueixen impunement la seva vida amb aquests crims al sarró.

Crec que qualsevol entitat que no fos aquesta i amb els milers i milers de casos destapats a tot el món, ja hauria estat investigada per trobar el màxim de culpables possibles i la mateixa entitat clausurada per activitats criminals, i sobretot les més sensibles, contra la infància en el major número de casos. No vull entrar amb les creences de la gent que pot creure amb el que vulgui, com si es una cadira, però blanquejar aquesta organització en nom de ves a saber que, això no es de rebut i delata la manipulació mental que pot patir qualsevol societat.

No acaba aquí la història, ja que la mateixa esglèsia veient com els casos cada cop son més públics i evidents i per protegir-se encarregarà una investigació interna amb un buffet d’advocats amb vinculació a l’Opus Dei i que seria posem el cas com si d’una banda de lladres, uns membres de la mateixa s’investigués a ells mateixos, tot una burla a la ciutadania que segueix aguantant que aquests personatges amb sotana negre facin i desfacin amb total impunitat. A França per posar un cas la mateixa investigació va trobar més de 300000 casos de pederastia, tota una xarxa de depravació i crim que sembla no es prou per clausurar definitivament aquest mal son per la humanitat i que tant de mal ha causat al llarg de la història.

El cas recent de l’escriptor Palomas, que va ser una víctima, i el seu cas la justícia li diu que ja ha prescrit, un altre desgavell sense sentit, ja que aquests crims mai haurien de prescriure, no parlem de robar 3 pomes en una fruiteria, parlem d’abusar de persones i marcar-les de per vida. Com deia una dona pel carrer el va reconèixer i el va escupir acusant-lo d’escampar el seu cas, fins aquest punt arriba aquesta sectarització en algunes persones.

Suposo que aquestes persones davant la legalització de la pederastia, en serien fermes defensores i mentrestant els homes de negre continuen per damunt del bé i del mal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.