ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA JUSTÍCIA ESPANYOLA

El discurs políticament correcte de no discutir les sentències judicials, ja que sembla que en un sistema democràtic això no es qüestiona. De totes maneres a un Estat amb mancances democràtiques tant greus com Espanya, evidentment la justícia no es justa ni correcte.

Ahir vam conèixer que els salvatges de l’anomenada Manada que van violar una noia i ho van escampar per les xarxes socials amb orgull queden en llibertat amb nomes 6 mil euros de fiança a l’espera de resoldre els recursos pertinents. Un clar contrast amb els nostres presos polítics amb presó preventiva ja fa més de 8 mesos i fiances en el seu dia per exemple a Carme Forcadell de 150 mil euros.

Un sistema que veu més greu els delictes relacionats amb l’opinió o la llibertat d’expressió que els delictes de sang o violació evidentment es una farsa de justícia. Res pot ser més greu que manllevar la vida a una persona o coartar la seva llibertat i drets individuals en el cas de les violacions.

De fet es parla molt de les dones i el seu clam, però hauriem d’anar més enllà i parlar de les persones en genèric i protegir els seus drets siguin el que siguin que mai poden ser violentats sota cap circumstància i menys si tenen premi per aquesta farsa de justícia.

Tanmateix hem vist com en el Cas Castor la empresa que el va executar i concretament el seu President Florentino Pérez quedava exempt de qualsevol responsabilitat, en un altre cas de vergonya aliena. El mateix podriem dir de les condemnes a músics per les seves lletres en altres casos que deixen clar quin tipus de democràcia ens ofereixen.

En definitiva, una justícia espanyola tant podrida com la resta del sistema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.