ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA IRRESPONSABILITAT D?EN PERE NAVARRO

General

El líder socialista continua el seu discurs de confusió, demagògia i no fent bona aquella frase de les dues animes del PSC, ja que nomes una te la veu, i francament es rància i clarament contra els nostres interessos sense cap careta pel mig. Titllar la cadena humana de la Diada de fet irresponsable i acusar de voler fer un patrimoni exclusiu d’aquest dia es francament lamentable i un intent barroer i matusser de no acceptar les coses tal com son. 

En Navarro avisa al sector catalanista del partit sobre aquesta iniciativa dient que es independentista i no es pot confondre a la gent. Ho veu un acte irresponsable i demana al Govern de la Generalitat que no hi participi. Creu que la Diada es de tots i critica si s’utilitza per reivindica la independència, ja que es la Diada de tots els catalans, dels que la volen i els que no, dels federalistes, centralistes, dretes i esquerres. Expressa que mai li han agradat les cadenes perqué serveixen per lligar i li agrada la participació oberta i transparent i demana no confondre el país i una ideològia. De fet avisa a no fer lectura errònia dels que pensaven que la manifestació de l’any passat era per reivindicar una sèrie de drets per Catalunya i com diu tots els presents van ser comptats com independentistes.

Realment en Navarro te moltes cadenes, i una es aquesta Espanya rancia i aquest nacionalisme agressiu que vol acabar amb Catalunya des de fa 300 anys, i tot des del prisma d’un partit anomenat PSOE que es un instrument més per fer possible aquesta realitat abans esmentada. Ara pretén seguir manipulant la història, ho sap Navarro de que va la Diada, sembla que ho vol amagar, tal com fan molts amb el procés cap a l’Estat propi, però hauria de saber que aquell dia milers de catalans van morir per defensar les llibertats i constitucions de Catalunya davant l’enèmic borbònic que utilitzant el dret de conquesta i l’assimilació com objectiu ens ha portat fins al dia d’avui.

Un poble oprimit i maltractat te tot el dret de reivindicar tornar a regir els seus propis destins si una majoria ho vol, per tant la cadena es un pas més per reivindicar aquest procés  per decidir el nostre futur, això ho dic tant per en Navarro, com per aquells que encara pregunten que vol la cadena, mostrant un total menyspreu a l’esforça i els anhels de la gent. Diu que la diada es de tots, te tota la raó, de tots els catalans, i ningú li prohibeix fer un acte a favor del que consideri, però de fet no ho fa, ni ho farà ja que no te públic per fer-la possible. No es cap diada de dretes, ni d’esquerres, ni de federalistes, ni centralistes, es la commemoració de la perdua de les nostres llibertats que ara legitimament i democràticament volem recuperar, res més.

Parla de lectures errònies de la manifestació i de la cadena per la gent del seu partit,suposo que la confusió nomes deu ser en el seu cervell, ja que una manifestació organitzada per l’ANC i amb el lema “Catalunya, nou estat d’Europa”, no crec que admeti cap altre lectura que el clam cap a la independència. El mateix podem dir de la cadena, i per tant es lògic que qui h vagi sigui comptat com a tal. Es com si algú es fa militant del seu partit i no es comptat com a tal.

Ja n’hi ha prou de no gaudir d’arguments sòlids per defensar la situació actual sense cap canvi, i fer el ridícul al costat del nacionalisme ferotge de Populars i Ciudadanos. No sembla que aquesta sigui una bona via, si el que pretén es defensar la seva ideològia.

 

 

 

  1. Trist paper el d’en Pere Navarro, i d’altres. Un pot estar a favor de determinades opcions, és molt legítim, però el que ja no trobo gens d’ètic tant personalment com politicament, és dedicar-se a desprestigiar amb arguments de minsa qualitat intelectual, molts dels quals ni ell mateix se’ls deu creure, als que no pensen com ells. Qui són ara els intolerants?
    Salutacions. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.