ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA INCOMPETÈNCIA

La mala fe i incompetència del Jutge Llarena ha quedat definitivament si es que calis contrastada. La seva decisió de retirar totes les euroordres pels exiliats catalans es el reconeixement d’un procés que simplement ha fugit de la justícia i ha entrat en el terreny de la revenja d’un Estat que vol acabar amb l’independentisme encara que inventi o fabriqui proves inexistents i encara que no respecti els procediments.

La soberbia espanyola i un Estat que s’ha mostrat tal com es, es a dir una Dictadura encoberta que no ha superat el temps i ha posat una crosta en un sistema controlat per l’àntic règim amb un relat fantasios d’una transició que mai ha arribat i que el repte democràtic català ha fet explotar als ulls del món.

El Jutge Llarena es una peça més d’aquest sistema de despropòsits autoritari on la Justícia es totalment manipulada per l’executiu i on la sentència ja està dictada abans de començar i posteriorment es fabriquen les proves per arribar-hi per part dels cossos policials, curiosament els mateixos que van utlitzar la violència contra la població catalana el dia del referèndum i mai seran jutjats. En definitiva i com deia aquell “todo atado y bien atado”.

Aquesta victòria a l’exili i el missatge europeu de descredit a l’Estat espanyol, no crec malauradament que ajudi als nostres presos polítics, ja que aquest Estat es incapaç de reconèixer les seves errades i lògicament retirar els càrrecs i deixar en llibertat, i molt em temo que arribaran fins al final. La història els marca i no tinc motius per creure en canvis bruscos. Segurament nomes hi hauria un canvi possible que ho dinamitaria tot. Un nou 3 d’octubre on la societat catalana ocupes els carrers exigint la implementació dels resultats de l’1 d’octubre sense hora de tornada i passes per damunt dels partits, més preocupats en fer veure el que no es, que en complir aquest mandat democràtic.

Una aberració juridica ha quedat descoberta, un Estat ha quedat despullat, però la democràcia ens l’haurem de guanyar, i això requereix de la nostra determinació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.