ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA IMPUNITAT DEL FEIXISME

Avui ha mort, o això diuen el policia franquista anomenat “Billy el Niño”, un temut torturador brutal del Règim, protegit per l’Estat amb pensió vitalicia i carregat de condecoracions pels seus macabres mèrits.

De fet, la Justicia argentina ja va reclamar la seva presència, ja que com sabem el Règim espanyol ha posat sempre un tel a la memòria històrica i s’ha negat sistemàticament ha jutjar aquests monstres assassins sigui quina sigui la seva condició.

El Dicatador suprem va morir al llit sense pagar per les seves atrocitats, i alhora tot va quedar molt lligat amb la falsa transició dirigida pels mateixos botxins franquistes fins als nostres dies. Una de les conseqüències d’aquesta farsa es seguir sent el segon Estat del món amb més morts enterrats als vorals de les carreteres, seguir considerant als perdedors com culpables i als guanyadors franquistes com a disculpats i amb la seva justa mesura oblidats, cap judici, cap retret, cap condemna. Nomes cal veure que aquest monstre que avui diuen ha mort pel virus, si es així li haurem d’agrair, almenys en aquest cas, rebia pensió de per vida i conservava totes les condecoracions feixistes sense cap trauma i amb un Govern espanyol anomenat d’esquerres com també en altres moments de la història hi ha hagut, perfectament complice d’aquesta situació.

Cal dir que això es una prova més que els dos partits principals PP i PSOE son les eines creades pel franquisme per mantenir aquesta farsa amb credibilitat, noms com Fraga, Gonzalez, Guerra, Barrionuevo, Aznar i molts d’altres hem vist perfectament el seu tarannà amb les proves del cotó democràtiques. Posteriorment hi ha hagut nous actors, però tots en la mateixa línia, VOX, Ciudadanos i Podemos, eines al servei del règim per fer el seu paper de blanqueig sense cap canvi aparent.

Tanmateix la mort d’aquest monstre torturador, si no es que es una maniobra més per encobrir-lo amb una nova personalitat, demostra com han col·laborat els partits catalans a Madrid en aquesta farsa fent veure que podien ser alguna cosa, hi vendre les seves conquestes de fum com autèntiques victòries. La substitució d’Esquerra per Ciudadanos que hem vist a la prorroga de l’Estat d’Alarma demostra la farsa dels seus actors i un nou engany que la societat catalana hauria de castigar.

La impunitat del franquisme seguirà, però la dels nostres representants es la nostra responsabilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.