ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA HIPOCRESIA D’ILLA

El líder socialista català Salvador Illa ha fet campanya a Andalusia i compara les queixes del President Juanma Moreno dels Populars amb l’independentisme, en un nou gest hipocrita i cinic del mateix.

Efectivament, les queixes del president d’Andalusia amb nul·la autocritica sobre la seva gestió, han estat equiparades amb l’independentisme i el Govern català. Ha critica com les peticions i responsabilitats cap al Govern espanyol son les mateixes que a Catalunya on no fan mai res malament, diu que està bé que et queixis en matèria d’inversions, però diu estaria millor no paralitzar la línia 9 del metro de Barcelona durant 10 anys, sense parlar en cap moment del deficit d’inversions. Posteriorment ens diu que Catalunya i Andalusia son entrellaçades, i diu que Catalunya no s’entendir sense les aportacions importantíssimes dels andalusos, dient que es pot ser català, andalús i espanyol.

Aquest vividor de la política, deixa anar la seva consciència nacionalment espanyola i d’odi a Catalunya per justificar el que no es pot justificar. Com sembla tota la campanya andalusa ha girat al voltant de Catalunya atacant pels quatre costats i oblidant que precisament s’havia de parlar d’Andalusia que es el tema en unes Eleccions andaluses, i que jo sapiga a Catalunya no hi votem a les mateixes. La seva defensa del seu partit, el PSOE li serveix de coartada per atacar al President andalús quan reclama al mateix i ja de pas el seu vertader objectiu l’independentisme. De fet a mi tampoc m’agrada a aquestes alçades de la pel·licula el victimisme constant, considero que ja ha estat denunciat molts anys i ara toca un pas més, si no el fas, ja no tens dret a seguir una queixa que es obvietat del sistema. De totes maneres quan treu l’exemple de la línia 9 del metro, en cap moment parla dels incompliments flagrants amb les inversions del seu Govern que nomes s’executen un 38% com ha constatat la Hisenda Pública, crec que es un motiu suficient, conjuntament amb els incompliments sistemàtics de cada any, un cas crònic on la part de culpabilitat del Govern en aquest cas socialista es molt alta, i on li podem sumar el seu cinisme negant una realitat contrastada com han fet.

Per últim el mantra del nacionalista espanyol excloent, dient les aportacions dels andalusos a Catalunya, unes aportacions que van ser per ells mateixos, no per Catalunya, prou de dir aquesta mentida com si haguessim de donar les gràcies per haver vingut a guanyar-se la vida aquí. Ningú diu que els que per exemple van anar a Alemanya, la van aixecar, però amb Catalunya tot s’hi val, i no es el normal ser espanyol, andalús i català, com no ho es ser Alemany, Italià i suec per exemple.

Es la hipocresia d’Illa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.