ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA FUGIDA CAP AL NO RES

General
La Carme Chacon ens deixa, marxa del Congreso de Madrid per donar classes de sistemes polítics a Estats Units, no sabia que l’ensenyament en aquest estat estava tant malament, dit sigui de pas. De fet la Carme  ens adverteix abans de marxar que no hi ha futur per Catalunya negant una part de si mateixa, i declarant l’enfrontament, en la divisió i la ruptura. Diu que marxa per demostrar que els polítics no s’aferren a la cadira, deu ser un acudit dolent. La veritat es que no la trobarem a faltar, una intolerant menys en aquest partit socialista que en qüestions democràtiques o nacionals es una gota bessona dels Populars, i fa bo alló de que no hi ha res més semblant a un espanyol de dretes que un espanyol d’esquerres.

Ens diu que deixa l’escó un any amb aspiracions de tornar i sense abandonar la política, defensant el procés que ella deia liderar de renovació i espera que aquest s’obri el més aviat millor i contribuir a fer-lo possible. De fet el seu poc protagonisme a la cambra espanyola pesa molt en la decisió.

La Carme i el seu procés de renovació fa riure, ja que les seves idees  antidemocràtiques pel que fa al dret a decidir i el seu poc respecte al poble català amb falsedats constants com a coartada per negar-li els drets no difereixen massa de l’etapa predemocràtica. Ni pluralitat, ni llibertat. La seva recepta imposicó i odi a Catalunya amb un maltracte per decret fins a l’infinit. Francament com deia no la trobarem a faltar.

Diu que Catalunya no te futur si es nega una part d’ella mateixa, però ves per on, si que el te amb la situació actual negant la seva identitat, espoliada econòmicament i menystinguda constantment. No hi ha cap societat que sigui uniforme, però si que te una identitat que la fa única i aquesta precisament no sembla importar-li massa a la Chacon.

Ens parla d’enfrontament i ruptura. De fet dos parts unides per la força quan tornen al seu estat natural simplement tornen a la normalitat, no hi ha cap divisió, i això ho hauria de saber. Catalunya vol i fa un procés escrupolosament democràtic i si Espanya respectes el sistema democràtic sota les lleis espanyoles que no permeten res per la nul·la voluntat política de negar la base democràtica de votar. Tot un desgavell.

 Voler abanderar el no aferrar-se a la cadira aquesta política que ha fet mil giragonses en la seva vida es voler burlar-se del personal, i ara donant classes de sistemes polítics, li recomanaria que estudies el capítol que parla de la democràcia i reflexioni, perquè quan torni i Catalunya pacíficament i per l’elecció majoritària de la seva societat sigui un nou estat ho pugui entendre amb tot el seu abast.

  1. CAP EL NO RES?…..JO CREC QUE CAP A MIAMI,A QUATRE PASSES DE SANTO DOMINGO,ON TAN ELLA COM EL SEU HOME TENEN PODEROSAS INVERCIONS…I NO CREC QUE UNA “UNI” DE NYIGI-NYOGI,LI DONI MASSA FEINA.
  2. …i ja s’hi pot quedar, si és que la volen. Una política que ens nega el dret a votar i ho fa amb argumentació demagògica i esbiaxada, com la majoria de la direcció del seu PSC i PSOE, no fa cap bon servei ni a la democràcia ni a Catalunya.
    Salutacions Albert!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.