ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA FESTA DE LA ROSA DEL RADICALISME DEL PSOE-C

General

A aquesta festa socialista a Gavà, o de la falange espanyola del PSC, com molt be a titulat un dels seus articles impecables en Víctor Alexandre, i on se’ns dubte recorda les paraules de la Chacon, comparant aquest grup franquista amb l’independentisme, i també les repetides critiques del President i els seus camins inviables com s’encarrega de repetir constantment, un símptoma clar de que la situació acabarà per apartar-lo del seu càrrec, i serà un gris record en la memòria de tots el catalans.

El President Montilla no ha pogut reprimir les seves critiques a la consulta d’Arenys, i les acusacions de radicalisme de CIU, ja què aquests fets no tenen cabuda al Principat, ja que estan fora de la llei i Catalunya com a país seriós respectarà les esmentades lleis, i no caurà en propostes inviables.  Tanmateix ha retret que polítics poca-soltes, en referència a Àngel Colom, assimilin la Falange amb el PSOE, i ha tret pit dient que son els únics que lluiten perquè la dreta no guanyi i arribi a la Moncloa, ja què no es el mateix Zapatero que Rajoy, i son l’únic partit que lluitarà pels interessos dels catalans.

A l’acte també ha assistit Jose Blanco, Ministre de Foment que ha deixat anar que Catalunya te Estatut i finançament es gracies al PSC, i ha lloat les infraestructures com la nova terminal del Prat i l’estació de la Sagrera a Barcelona, i ha considerat penosa igual que el President la negativa de CIU als pressupostos de l’estat en moment de crisis com aquests.

Aquesta vergonya de President sap positivament, què ell i el seu partit son els més radicals, ja què no tenen cap intenció d’escoltar a la ciutadania, que per altra banda es una qüestió secundària per ells, ja que defenen els drets de la Falange a manifestar-se, però no els dels ciutadans en expressar la seva opinió democràticament.  Això segons ells es seriós, i deixen clar que respectaran les lleis siguin justes o no, davant de propostes inviables, caldria dir-li al President que una cosa inviable normalment no s’ha fet mai, i la consulta d’Arenys ja es una realitat, i com s’ha vist molt viable, prou d’enganyar a la gent per imposar el seu nacionalisme espanyol al preu que sigui.

D’altra banda trobo molt poc respectuós el tracte a Àngel Colom, què es va limitar a constatar el que el seu partit va defendre, que li preguntin a la Chacon, i per si no ho sabia als independentistes ens importa ben poc si a l’Estat Espanyol governa la dreta o l’esquerra, ja que les dues tenen la mateixa concepció del imperi. El que ja te delicte es Jose Blanco, què diu que gracies a ells tenim Estatut i finançament, caldria recordar-li el nom del Alfonso Guerra i el seu famós “cepillao”, i les esmenes del PSC al text 48 hores desprès d’aprovar-lo al parlament. Pel que fa al finançament, no han negociat res, han actualitzat el model anterior, i segueix l’espoli a Catalunya com sempre, aquesta vegada protagonitzant una comèdia amb el govern tripartit català, per cert amb un incompliment d’un any respecte el que diu l’Estatut.

En definitiva, i poc a poc els esdeveniments aboquen aquest partit a l’abisme, ja que la realitat el superarà, i ja no poden dissimular qui son els seus amics veritables, i quin tipus de democràcia defensen.

 

 1. Sempre menteixen, sempre, des que es van crear a finals dels anys 70, mai ha deixat de mentir.
  Diuen que cal aprofundir en l’autogovern i que són federalistes, MENTIDA, ells ataquen l’autogovern, fan lleis que laminen i erosionen el nostre autogovern, exemples a cabassos.
  Diuen que cal complir la llei, MENTIDA, els estututs són lleis orgàniques que no compleixen, de fet encara hi ha traspassos pendents dels estatuts basc i català del 1979, de l’actual no cal ni parlar-ne tot està per complir.
  Hi setències del TC favorables a Catalunya exemple traspàs de beques, i no ho compleixen.
  MENTEIXEN, MENTEIXEN, MENTEIXEN senpre MENTEIXEN.

  El problema no és aquest tampoc, el problema rau a què als assistents a la Fiesta de la Rosa, tot això els importa una merda.

 2. 1- “Consultes fora de la llei”??? Que les denunciï al jutjat, mentider.
  2- “Radicals”??? Ells son els radicals que insisteixen en incomplir l’article 10.2 de la CE i l’article 1 del Pacte Internacional de Drets Humans (signat per Espanya el 1977), el PSOE-PSC incompleix descaradament la llei i ens fa callar amb amenaces.
  3- “Pactar amb el PP”??? Ja hem vist com els socialistes ho han fet a Euskadi, a Barcelona i a Madrid, cap diferència amb els altres (CiU, PP).
  4- “Recórrer l’Estatut davant el Constitucional”??? Hi ha tants recursos presentats pel PSOE com pel PP, es pensa que no sabem llegir (o potser és que els seus votants no saben llegir).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.