ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA FALSA DEMOCRACIA SOCIALISTA TOCA FONS

Sense categoria

Primer va ser Europa, que va dir prou a un demagog i mentider com el President espanyol Zapatero, i li va exigir mesures urgents per la crisi, avui ha estat el mateix president americà Obama qui li ha estirat les orelles, i com sol  passar amb aquestes coses, quan no es fan els deures i es deixa per l’últim dia, el resultat acostuma a sortir malament, i les retallades socials seran un altra rèmora per aquest personatge. Per un altra costat, a Barcelona l’alcalde Hereu hauria de presentar la dimissió urgent pel ridícul i frau escandalós de la seva consulta de joguina.

La realitat ha vingut de fora, i aquest governant de fireta amb les seves promeses, què em vull imaginar que ja no es creu ningú, a pres en una nova improvisació una mesura dràstica, què preveu una reducció de 6045 milions en inversions, què segur que afectaran a Catalunya, una recepta de 1200 milions que les comunitats tenen que estalviar, i un conjunt de mesures que afecten sectors com els funcionaris, amb una reducció del 5% del sou, no revaloritzar les pensions el 2011, i suprimir el xec nadó de 2500 euros a partir de l’any que be. Unes accions que afectaran el projecte social, i el creixement que ens diu que serà inferior al previst, en un canvi de discurs digne de gent que no sap per on va, i que ha qualificat de difícil, amb una petició d’esforç nacional a tots els espanyols.

 

Per un altra costat el frau en majúscules de la consulta de la Diagonal arriba ja a límits esperpèntics, i avui mateix ha votat una persona fent-se passar pel regidor popular Alberto Fernandez Diaz, amb una prova més de la vulneració de qualsevol norma democràtica del procés, i que hauria de portar al socialista Hereu a la dimissió. Segueixen amagant l’opció de no fer res interessadament, i avui els sindicats UGT i CCOO s’han sumat al frau, donant suport a la transformació d’aquest espai amb la seva funció d’annex del PSOE, i sense preocupar-se gens ni mica per la pulcritud de la consulta.

 

Aquest vaixell que s’enfonsa que es diu Espanya, i que no esta massa lluny de Grècia, ha hagut d’assumir la realitat obligat per la pressió internacional, i amb les mesures a corre-cuita establertes, tornen a perjudicar el territori català que segurament veure reduïdes les seves inversions, i apart de l’espoli desmesurat de cada any, haurà de col·laborar amb aquest nou nyap del socialisme espanyol, què per lògica hauria de costar-li la posició actual en les properes eleccions.

 

Pel que a Hereu, crec que amb el seu afany de sobreviure en el poder, va encadenant una proposta esperpèntica rere l’altra, primer les olimpíades, i ara unes consultes manipulades que ni a la dictadura més severa serien acceptades. Son mesures desesperades d’un fi de cicle a Barcelona, què amb un partit més democràtic en el poder, es podrien viure amb dignitat, però que han escollit aquest paper de la vergonya sense miraments.

 

En definitiva hem passat de vendre l’estat espanyol pràcticament com una potencia mundial, a veure com esta a la cua, i es un llast per la Unió Europea, degut a la seva poca planificació i la ineptitud dels seus governants, que malauradament arrosseguen Catalunya a una situació cada cop més insostenible, i que fa obrir els ulls a molta gent, sobre la necessitat d’un estat propi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.