ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA DESINFECCIÓ CATALANA

Aquest cap de setmana hem tingut dos exemples del tipus de personatges amb odi i xenofòbia absoluta sense miraments cap a Catalunya hem de patir.

La vicepresidenta espanyola ha deixat i s’ha ventat que Mariano Rajoy i el Partit Popular han escapçat els caps dels partits independentistes i haver liquidat i fet mofa del Diplocat en liquidació. Alhora el socialista Josep Borrell parla de cosir les ferides i que abans caldrà desinfectar. Podríem afegir el candidat popular Garcia Albiol que titlla de tarats els que feien la performance dins la gabia posada a Badalona.

Aquest es el nivell d’odi i podriem dir de nul tarannà democràtic d’aquests representants que es creuen en la condició d’insultar a tots els catalans i menysprear sense cap rubor amb un odi que ja creua totes les fronteres.

La frase de Soraya dona a entendre que la separació de poders a l’Estat es nul·la ja que directament els Populars han enviat a presó o exili els caps d’aquests partits polítics , un escàndo del tot s’hi val davant els seus hooligans que en qualsevol democràcia no seria de rebut. La liquidació que parla deu ser la democràcia espanyola que ja fa temps es tancada a pany i clau. Pel que fa Borrell i la seva desinfecció, potser caldria controla el seu odi contra Catalunya i més de gent que va viure en un Govern amb terrorisme creat des de l’Estat amb Felipe Gonzalez al capdavant, i que es manifesta conjuntament amb aquells que permeten l’ultradreta al seu entorn, tot un símptoma.

Finalment Albiol, en la seva línia d’insults es torna a demostrar que el seu Govern nomes es per uns determinats catalans i que altres serien expulsats com de fet ja te costum.

En definitiva, aquest pim pam pum contra Catalunya, arriba a uns límits que en una Democràcia normal mai es veurien, i demostren la barra lliure de l’autoritarisme i la repressió contra Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.