ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA COMÈDIA AVANÇA

El rumor del cesament de la directora del CNI, Paz Esteban sembla va prenent cos i podria formar part d’aquesta comèdia per tornar Esquerra a la seva posició de suport al Govern de Sanchez a canvi de res.

Crec que dins aquest despropòsit, tots sabem que la directora del CNI pot ser una responsable, però evidentment la responsabilitat més alta existeix o ha d’existir i el Govern de torn es la peça clau. Per tant oferir una peça menor per no assumir cap responsabilitat dona fe del tipus de democràcia que l’Estat practica. Alhora hi hauria la pregunta que si Esteban dimiteix es que assumeix part de culpa i ho hauria d’explicar evidentment. Per altra banda veure com les forces independentistes, en aquest cas Esquerra actua amb cinisme per sortir de situacions que requeririen solucions exigent i drastiques i que acaben en res buscant la manera de que tothom surti airos d’una situació on hi hauria molts cadavers polítics pel camí en qualsevol lloc, menys a Espanya.

De fet ja vam veure com el President Català va perdre tota la dignitat saludant Pedro Sanchez a Barcelona, implorant audiència i tot davant Von der Leyen que segur per dins va prendre la impressió que aquí no passa res de res. Aquest teatre permanent culminarà de nou amb el PSOE sortint d’una situació que faria descavalcar un Govern amb una dimissió d’una peça menor i fent propaganda de la seva trasparència i actuació, alhora Esquerra tornarà a donar suport treient pit per donar imatge de força per un cas greu que ha provocat una dimissió, tornant al discurs de la Taula de diàleg i entre tots intentant passar full d’aquest escàndol, de la mateixa forma que intenten enterrar l’1 d’octubre i la independència des de fa 5 anys.

Tota una comèdia que sempre compleix un guió que segueixen al peu de la lletra en diverses fases adreçades no a solucionar el tema i assumir responsabilitats, sinó a fer veure que es fa alguna cosa de cara a la galeria i que tothom ho pugui justificar davant la seva claca per seguir igual que abans i intentant esborrar el tema ràpidament amb l’ajut dels mitjans afins com sempre. Tot plegat molt trist.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.