ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA CLAU ESTA EN EL PSC

General

Avui al programa Els Matins de TV3, en un debat amb representants de CIU, ERC, ICV i PP sobre la situació del pols pel finançament, el PSC no hi era.

Efectivament, esperem que la onada de desqualificacions que ha sofert el President Montilla el primer cop que actua com un vertader President de la Generalitat, amb acusacions de infantil, agosarat, exagerat, i altres coses per l’estil d’altres comunitats que veuen perillar el xollo que es tenir un territori que paga i calla amb tota la normalitat, i accepta un espoli financer sense recança.

Com deia tanta pressió per part de l’estat central avui, s’ha visualitzat amb la petició dels grups d’ERC, CIU i ICV de vincular els pressupostos generals al nou finançament, i la petició als 25 diputats del PSC de desmarcar-se per primer cop del PSOE. Però el representant dels socialistes en el debat no hi era, suposo per no prendre un compromís definitiu en el tema que se li fa molt costa amunt.

Fins hi tot el PP amb una posició incomprensible, denuncia el compliment de l’estatut, i un nou finançament però el des vincula dels pressupostos generals, i no s’afegeix a totes en un front comú, son coses d’un partit que no pot trair els seu espanyolisme ranci per molt que vegi la justícia del tema.

Tornant a la absència del representant socialista, crec que ells mateixos han estat 30 anys jugant amb l’equip d’Espanya i l’equip de Catalunya al mateix temps, i ara aquesta contradicció els ha portat a l’atzucac on es troben, i què tard o d’hora a base  de menyspreu, i abús cap al territori català s’havia de produïr i l’hora d’escollir ha arribat. Mascares fora, i com es sol dir no es pot estar a missa i repicant al mateix temps.  La decisió es seva i pel nostre be esperem triïn   l’equip català i no l’abandonin mes.

  1. Fa molts anys que tenen la clau.
    Però no patim se’n sortiran, són els mestres de l’engany i la manipulació, tenen un discurs impecable i 300 periodistes i opinadors professionals a sou.
    Amb el tema de l’estatut jo també pensava que havien arribat a un atzucat, però CiU els va treure del atzucat pactant a la baixa i fent-los-hi la feina bruta.
    A més tenen un patrimoni impressionant, que és centenars de milers de “catalans” que els voten, encara que elpaís s’enfonsi.
    El gran avantatge que tenen, és que al seu electorat Catalunya els importa u un rave

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.