ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

JUNTS O RES

Aquest Junts o res, s’explica perfectament per aquest Estat que s’autoanomena constantment de Democràcia plena, i que cada dia s’esforça a demostrar que l’actualització de la Dictadura de 40 anys, es simplement això, una actualització.

Ara veiem com un lloc tant important com la capital catalana també va ser manipulat per les clavagueres de l’Estat per evitar que un alcalde independentista fos la seva cara visible amb tot el que això comporta per la imatge del moviment. De fet recordem aquelles acusacions a Xavier Trias de Convergència sobre els seus diners a Suïssa i que van ser ràpidament acceptades per l’actual alcaldessa Colau i la resta de partits per enfonsar la seva imatge. De fet posteriorment es va descobrir que era una falsedat, però ni els mitjans evidentment, i molt menys les formacions polítiques van demanar disculpes i com moltes altres falsedats ja han quedat a l’imaginari col·lectiu amb una taca sense rectificació. Aquells pocs milers de vots a les eleccions van fer pedre l’alcaldia a Trias i en molta part ho podem atribuir a aquesta jugada bruta de l’Estat.

Ara sabem que les eleccions darreres a Barcelona, el mateix CNI va autoritzar les escoltes telefòniques als candidats, especialment Ernest Maragall per Esquerra van servir per manipular aquelles negociacions privades, que ja eren sospitoses amb el candidat Manuel Valls que va venir de Paris i encara ningú sap molt bé per quin motiu, ja que mai es va adaptar a la ciutat i no va semblar que li preocupes massa, més enllà de donar els seus vots a Colau per impedir de nou un alcalde independentista a Barcelona. La prova es que ja ha marxat altre cop i sense que es recordi que hagi fet res, ni proposat res per la ciutat.

Tornant a les escoltes, veiem com l’Estat ha fet i farà tot per impedir la seva única obsessió que es la unitat d’Espanya que van veure trontollar i que ara sembla tenen més controlada, encara que continua la seva preocupació, ja que més enllà de controlar als partits i les institucions amb la por, el joc brut i els Tribunals, la gent continua allà i pot estar més decebuda, però no crec hagi canviat d’idea.

Aquest es l’Estat que tenim, i tard o d’hora hem d’obligar als nostres representants a seguir el camí marcat per la societat i oblidar aquest partidisme vergonyós i col·laboració amb l’Estat repressor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.