ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

JOC BRUT CONTRA DEMOCRÀCIA

Les clavegueres de l’Estat s’esforcen cada dia per allunyar-se de qualsevol tarannà democràtic. De fet no es pot esperar res d’algú que es comporta tal, que no ha canviat i que quan ha tingut que donar la cara a mostrat simplement la seva cara, la que desmunta la tant famosa transició cap al no res.

Veiem com personatges com el ministre Fernandez Diaz reparteix injuries dia si i dia també sense cap tipus de rubor, o com el Consell de Ministres de cada divendres dels Populars anuncia mesures sempre contra Catalunya i amb caràcter d’imposició permanent amb un menyspreu cap al procés que hauria d’obrir els ulls al món en general.

La utilització un cop més del TC per fins totalment polítics i amb nul·la separació de poders es un altre exemple de fins on estan disposats a arribar per impedir la simple voluntat ciutadana. No calen comentaris del registre de la seu de CDC amb les televisions en primera fila i amb tota la publicitat funcionant.

De totes maneres i per aquells que encara presenten una esperança de diàleg si un altre partit com el PSOE agafa les regnes espanyoles trobem la carta d’un expresident Felipe Gonzalez comparant el procés amb el feixisme i negant qualsevol indici de respecte a la democràcia més elemental. Realment veient aquestes indicacions de Gonzalez, cal recordar una persona que va permetre el terrorisme d’Estat amb total impunitat sense cap tipus de conseqüència personal i que ha utilitzat les famoses portes giratòries de les cambres polítiques als consells assessors de grans empreses sense cap vergonya, i ara es permet donar lliçons i consells als catalans.

Una classe magistral d’imposició, de poca vergonya i de nul respecte als drets dels catalans. Aquesta es l’alternativa, que per cert no es massa llunyana de l’efecte Podemos com ja hem sentit diverses vegades.

Tot això no es res amb el que ens espera fins al 27 S. Caldrà estar preparats per tot, sense por i seguint endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.