ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

INSULT SENSE MIRAMENTS

La proposta d’un nou Estatut o la seva reforma de l’actual per part dels socialistes catalans, es una nova mostra més de com la burla a la societat catalana no te límits, ni vergonya.

Enfortits diuen pels darrers resultats, ja que han recuperat part del vot de Ciudadanos, cosa que ja dona idea per on es belluga en bona part aquest vot socialista, ara proposen aquest Estatut vintage, ja que fan un reset i tornen al 2010 com si tal cosa amb una proposta ofensiva per la població i sense cap tipus de vergonya.

Ens parlen com si fos seriós, que ara no hi ha les majories necessàries però en un futur esperen aconseguir-les i poder fer servir tots els mecanisme per aquest tipus de lleis apostant per una Espanya federal i fins hi tot Iceta ja treu el tema de la nació que diu no incorpora sobirania com a definició en el seu Congrés.

Cal tenir molta barra, per obviar que hi ha unes majories independentistes, que fa 10 anys amb més o menys encert hi ha un procés d’independència a Catalunya, que s’han aprovat unes lleis al Parlament, que hi va haver un referèndum i una declaració posterior, i que en les eleccions dels últims anys la meitat més o menys es vot netament independentista i que un 80% de la població ho vol resoldre amb el vot. Alhora obvien que ells, els del 155 han provocat una repressió ferotge contra Catalunya, amb presos polítics exiliats i intervenció continua a la cambra catalana desmuntant i anul•lant resolucions i lleis sense fre.

Tampoc recorden com l’última temptativa de nou Estatut li van passar el ribot a Madrid sense contemplacions i posteriorment al si de la població catalana van retallar altre cop al TC buidant-lo de contingut i esborrant preceptes que en altres Estatuts segueixen vigents. Via morta i enterrada que va portar al procés sobiranista.

De fet, la discussió encara sobre la definició de nació a aquestes alçades quan ja hem dit alt i clar que apostem per un Estat es de vergonya aliena.

Aquesta mesquinesa desesperada d’un partit que vol semblar el que no es, no es res més que moviments desesperats i miserables d’un nacionalisme ranci i caducat que nomes amb la violència i la repressió ha apaivagat la voluntat popular. Aquest es el seu concepte democràtic i no cap altre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.