ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

INSUBMISSIÓ A L?HOSPITALET DE LLOBREGAT

General

Ahir es va aprovar una moció a l’Ajuntament de la segona localitat catalana per no facilitar recursos per a la consulta sobre l’Estat propi si no té el permís de l’Estat espanyol. Aquesta va ser aprovada per populars, socialistes i Plataforma per Catalunya. Alhora es rebutja el Consell Assessor per a la Transició Nacional per voler promoure la independència. Es la resposta de l’espanyolisme ranci a la voluntat popular i contra els representants escollits per la ciutadania en un procés democràtic.

Aquests grups es neguen a que el consistori participi a la consulta per la independència sense autorització estatal, no cedirà espais, recursos humans ni materials, ja que esgrimeixen que el President català no seguéix els procediments legals establerts, i vol incomplir la llei si rep una negativa espanyola, al mateix temps rebutgen el Consell abans esmentat ja que nomes vol promoure la indepedència. Navarro ja ha beneit la moció ja que tothom pot fer campanyes, i en el seu cas defensen una consulta legal. De fet això succeeix pocs dies desprès de la campanya per fer agafar por a la ciutadania amb el no a la independència sense explicar els motius favorables. Al mateix dia Izquierda Unida era la primera força espanyola que donava suport a una consulta i el dret a decidir sense embuts.

Les reaccions de la desesperación pel triomf de la democràcia, i la voluntat popular per damunt de legalitats imposades i restrictives dels mateixos drets dels ciutadans, treuen de polleguera als grups que no volien que això arribes tant lluny, i que volen fer una marxa enrere cada cop més difícil. Hospitalet ha rebut aquesta farsa de moció i desacatament a unes eleccions generals al Parlament català, allà on els representants del poble han d’exercir les seves funcions, i amb la perversió per bandera posen la condició de l’autorització estatal per poder exercir la democràcia, quan saben perfectament que aquest difícilmente arribarà mai, i per tant pretenen condemnar als ciutadans amb l’esclavatge a unes lleis que els impedeix accedir als seus drets personals i col·lectius.

De fet la campanya prèvia amb l’home del sac com argument, i sense donar cap pista de com s’ha arribat a la situación actual, ja dona idea del tarannà democràtic d’aquests partits que han secundat la moció. Acusen de no seguir la via legal, quan des del primer dia es la guia del procés i de moments els cops de porta son la resposta espanyola amb l’excepció de IU,que amb un acte de normalitat dona validesa, i insta a una consulta democràtica. Per tant, cap il·legalitat, es tracta de donar solución a un problema democràtic que de cap manera unes lleis fetes per coartar la voluntat de la ciutadania poden frenar.

Per altra banda rebutgen el Consell Assessor per promoure la independència. De fet si ells nomes promouen la dependència absoluta emparada amb la legalitat i la part favorable a l’Estat propi no es pot argumentar, ni defensar, com ens volen fer crearé que això es democràtic. Realment ens volen dir que amb una consulta nomes es pot defensar el no, mentrestant el si ha de passar de puntetes ja que no entra dins la legalitat espanyola vigent. No s’aguanta per enlloc.

En definitiva, els recursos de la farsa democràtica continúen actuant contra la democràcia vertadera, però estic segur que ja fan tard.

 

 

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.