ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

INDULT DE FIRETA

Veient l’entrevista a TV3 amb el candidat socialista a la Generalitat Miquel Iceta, veia fins on pot arribar el cinisme d’ell i del partit que representa. El tema de l’indult pels presos polítics ja es de traca i indignació continguda.

Ens diu que si es President i guanya aquestes eleccions es dona 2 anys de marge per explorar la via dels acords per oferir una tercera via a Catalunya que fugi del bloc de la repressió del 155 i de la República legitimament declarada al Parlament, resolent temas com un nou finançament, un millor reconeixement i per passar plana i cosir ferides, un terme molt utilitzat per la part unionista demanar indult pels polítics amb causes pendents actualment en cas de ser condemnats definitivament. Si amb dos anys es mostra inviable presentarà la dimissió.

Realment, cal dir i reconec l’habilitat dialectica de Iceta i el to en molts casos que s’agraeix si ho comparem amb segons quins hooligans que nomes fereixen a cada paraula. De totes maneres aquesta diferència respecte als altres dos candidats unionistes no dona validació a tot. El seu partit ha fet possible amb els seu suport la violència contra el poble el dia 1 d’octubre i ha donat cobertura aquest si, autèntic cop d’Estat en forma de 155 i tota la repressió i retallada de drets fonamentals que vivim, per tant es complice i no hi ha diferències palpables, demanar ara un possible indult es cinisme d’alt voltatge, i més quan els seus balls es produien al mateix temps que representants escollits democràticament eren emmanillats per les seves idees, presos polítics s’en diuen, i alguns encara hi son, hi tots saben que s’enfronten a condemnes que poden arribar als 30 anys.

Parlar ara d’un nou finançament quan en els seus governs a Espanya, igual que en els del partit Popular en els últims 40 anys nomes han servit per validar l’espoli fiscal al voltant del nostre 8-10 % del PIB català invariablement. El reconeixement desprès de tots aquests anys i encaix ja s’ha demostrar que es impossible, li recordo que la catalanofobia dona molts vots a l’Estat i les úniques ferides que han de cosir son dels caps i cames obertes per la violència policial el dia del referèndum.

Pel que fa als dos anys de marge, l’honora, però la seva burla constant dels 18 mesos per la independència tampoc es de rebut. Per cert el seu partit ja ha rebutjat la seva proposta d’indult i per tant no es pot enganyar a la gent d’aquesta manera amb un indult de fireta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.